Оголошення про громадське обговорення проєкту рішення «Про затвердження Положення про оренду нерухомого або іншого окремого індивідуального майна, що належить до комунальної власності Тульчинської міської ради»

Дата: 01.04.2021 15:47
Кількість переглядів: 309

Фото без описуВ зв’язку з оголошенням карантину, аби уникнути розповсюдження COVID-19, викликаного коронавірусом SARS-CoV-2, обговорення проєкту рішення «Про затвердження Положення про оренду нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної  власності Тульчинської міської ради» проводитиметься в режимі on-line.

Проєкт регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу розміщені на офіційному сайті Тульчинської міської ради за посиланням: http://tulchynska.gromada.org.ua/

До обговорення запрошуються жителі Тульчинської територіальної громади, депутати міської ради, члени виконавчого комітету, представники громадських організацій та представники господарюючих суб’єктів.

Зауваження та пропозиції  від фізичних і юридичних осіб та їх об’єднань стосовно проєкту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу до нього просимо надсилати до Тульчинської міської ради на електронну пошту radatulchin@gmail.com з поміткою «Положення про оренду», протягом місяця з дня оприлюднення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь