Як зберегти своє життя та здоров’я, допомагаючи іншим

Дата: 19.05.2021 12:28
Кількість переглядів: 399

Фото без описуУ Тульчинській ОТГ посилено проводиться роз’яснювальна робота серед працівників закладів охорони здоров’я, визначених для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим випадком та з підозрою на інфікування COVID-19.
Працівники Немирівського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Вінницькій області проводять інформаційні наради під час відвідування медичних установ з метою запобігання настанню нещасних випадків та гострих професійних захворювань. Працівникам закладів наголошується на важливості дотримання інструкцій з охорони праці при лікуванні хворих та експлуатації систем трубопроводів із киснем, дотримання умов зберігання та експлуатації балонів, необхідності утримання їх у справному стані з дотриманням усіх вимог нормативно- правових актів з охорони праці та експлуатаційно-технічної документації заводів- виробників.

Ознайомлюючи з результатами проведених розслідувань нещасних випадків, що трапились із медичними працівниками з початку пандемії, працівники Немирівського відділення постійно наголошують на важливості правильного використання засобів індивідуального захисту та особистій обережності не лише на робочому місці, а й у побутових умовах, адже відповідно до наданих повідомлень та результатів розслідування гострих професійних захворювань з початку пандемії на території Тульчинської ОТГ зареєстровано 22 нещасних випадки (гострих професійних захворювання) з медичними працівниками, за результатами розслідування яких складено 2 акти Н-1/П (пов’язані з виробництвом, один зі смертельним наслідком) та 18 актів Н-1/НП (непов’язані з виробництвом), 2 випадки перебувають у стадії розслідування. Тільки спільними зусиллями ми зможемо зупинити пандемію.

В.о. начальника Немирівського відділення Т.В. Білієнко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь