Рівномірний платіж обирайте - боргів за газ взимку не майте

Дата: 20.05.2021 15:11
Кількість переглядів: 600

Фото без описуХоч зима вже за горами, багато споживачів ТОВ «Вінницягаз Збут» й досі не розрахувались за спожитий газ в опалювальний сезон 20/21. Наразі борги клієнтів компанії сягають 651 млн грн. Чверть цієї суми накопичилось саме в холодну пору року.

«Через збільшення споживання газу взимку, а відтак росту сум у платіжках, чимало домогосподарств має протерміновані оплати. І таких, як показує статистика, найбільше у містах Вінниця та Калинівка. Хоча протягом літа, коли споживання газу зменшується, 80% боржників зазвичай з нами розраховуються», – зауважує директор ТОВ «Вінницягаз Збут» Василь Сопільник. 

Аби застрахувати споживачів від накопичення боргів та надмірних витрат на газ в холодну пору, «Вінницягаз Збут» пропонує скористатись тарифом «Твій газ Рівномірний платіж». Дана пропозиція допоможе клієнтам рівномірно розподілити фінансове навантаження на сімейний бюджет протягом року. 

«Ми пропонуємо клієнтам їх індивідуальний річний обсяг споживання газу помножити на фіксовану ціну, а отриману суму сплачувати щомісячно рівними частинами. Дана пропозиція дозволить споживачам взимку сплачувати менше від їх фактичного споживання. Особливо привабливим тариф може бути для власників індивідуального опалення та газових колонок, що використовуються для підігріву води», – коментує директор компанії.

Почула по радіо і зацікавилась даною тарифною пропозицією газопостачальника Валентина Антонюк з Хмільника. Взимку її щомісячна платіжка за газ сягала 1000 грн. У своїй невеликій двокімнатній квартирі, крім газової плити, жінка використовує двоконтурний котел, яким гріє воду і приміщення.

«Порадилась з дітьми і звернулась до місцевого відділення ТОВ «Вінницягаз Збут» у Хмільнику. Там менеджер порахував моє споживання газу за минулий рік і відповідно до доведеної ціни розбив оплату на 12 місяців.

Відтепер, щомісяця до кінця квітня наступного року я маю сплачувати за газ 323,61 грн. Думаю, це зручно та надійно. Не потрібно рахувати, слідкувати за ціною. Просто – рівні  оплати кожного місяця», – розповідає Валентина Улянівна. Вартість природного газу в рамках тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» становить 7,99 грн за метр кубічний, з ПДВ. Вона не зростатиме до завершення дії цього тарифу, тобто до 30 квітня 2022 року. Перейти на тариф «Твій газ Рівномірний платіж» можна до 31 серпня поточного року: 

-  у Центрах обслуговування клієнтів 104.ua чи у відділеннях ТОВ «Вінницягаз Збут»;
- на сайті компанії ;
- за телефонами контакт-центру: (0432)-605-304 або (067)-01-14-104.

Незабаром така можливість з’явиться і в Особистому кабінеті на 104.ua.

Аби отримати консультації та детальнішу інформацію, потрібно звертатися за телефоном: (067)-433-11-89.
Нагадаємо, за рішенням Уряду та НКРЕКП, від 1 травня усіх побутових споживачів природного газу автоматично перевели на базові річні контракти із фіксованою ціною. Втім, клієнти «Вінницягаз Збуту» мають змогу обрати й інші
тарифи, ознайомитися з якими можна на сайті компанії.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь