Грант з обласного бюджету на підтримку підприємництва у Вінницькій області

Дата: 08.06.2021 17:05
Кількість переглядів: 360

Фото без опису2,4 мільйони гривень – таку суму передбачено бюджетом 2021 року Вінницької ОДА для підтримки підприємців-початківців! Кошти будуть виділятись в рамках Конкурсу бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапи), який проходить вже 4 рік поспіль на Вінниччині.

Під час презентації проекту 2021 року, директор департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької ОДА Володимир Миколайович Мережко розповів про результати минулорічних конкурсів: «Приємно зазначити, що за цей період 107 підприємців-початківців отримали гранти на реалізацію своїх бізнес-планів у різних сферах діяльності на загальну суму 4,4 млн грн. Така підтримка забезпечила створення в області 214 нових робочих місць».

Олександр Валентинович Печалін, керівник ГО “Спілки підприємців “Стіна”, яка адмініструє даний Конкурс, запросив всіх починаючих підприємців Вінниччини подавати заявки на участь, адже в 2021 році шанси збільшились, оскільки суму коштів для стартапів збільшили на 1 млн. грн., в порівнянні з минулорічними конкурсами.

Конкурс проводиться в 3 етапи:

  • Перший етап – проведення інформаційної кампанії та прийом онлайн-заявок з 25 травня по 02 липня 2021 року;
  • Другий етап – проведення семінарів-консультацій для учасників Конкурсу з підготовки, написання та оформлення бізнес-планів та подача бізнес-планів учасників для участі у конкурсі з 05 липня по 31 липня 2021 року;
  • Третій етап – розгляд та оцінка бізнес-планів учасників Конкурсною комісією, визначення переможців Конкурсу з 02 серпня по 15 серпня 2021 року.

Надання фінансової підтримки буде здійснюватися на конкурсних засадах у вигляді грантів з обласного бюджету. Розгляд бізнес-планів та встановлення суми грантів буде забезпечуватись конкурсною комісією. 

Розмір фінансової підтримки:

  • до 50 тис.грн. – реалізація бізнес-планів у різних сферах діяльності незалежно від  місцезнаходження;
  • до 80 тис.грн. – реалізація  бізнес-планів яких передбачається у різних сферах діяльності виключно у сільській місцевості;
  • до 100,0 тис.грн. – реалізація  бізнес-планів передбачає співфінансування у розмірі не менше 30% від суми гранту.

Особлива увага буде приділятись підтримці підприємців у сільській місцевості. 

Перелік документів для участі у конкурсі:

  1. Он-лайн заявка подається до 24:00 год. 02 липня 2021 р. (заповніть відповідну анкету-заявку за посиланням нижче). УВАГА! Для громадян і для підприємців/підприємств форми анкет різні.
  2. Бізнес-план подається до 18:00 02 серпня 2021 р. відповідно до Аплікаційної форми в електронному вигляді на e-mail: stina.org@gmail.com і друкованому вигляді за адресою: м.Вінниця, вул. Театральна 14, оф. 205, або на відділення Нової Пошти, відділення 3, вул. Соборна 89, отримувач Вознюк Оксана Петрівна, тел. 0671745691, комісію оплачує відправник.
  3. Довідка подається у друкованому вигляді разом з бізнес-планом, підготовлена у довільній формі про відсутність обмежень, визначених пунктом 4 розділу ІІІ Положення.

Детальніше про Конкурс та подача он-лайн заявок: https://stina.org.ua/konkurs-biznes-planiv-dlya-pidpryyemtsiv-pochatkivtsiv-2021/

Контактна особа, адміністратор спілки – Вознюк Оксана Петрівна, тел.: 0671745691, e-mail:  stina.org@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь