18 червня відзначається День батька

Дата: 18.06.2023 11:11
Кількість переглядів: 860

Вітаємо татусів з Міжнародним днем батька! | Олександрійська сільська радаВітаю всіх чоловіків, які носять горде звання – батько! Свято батька, як і День матері, відзначається зараз у багатьох країнах сучасного світу. В Україні День батька є офіційним святом, яке щорічно відзначається в третю неділю червня.

Батько уособлює в собі гордість, рішучість, героїзм, мужнього захисника сім’ї та держави,  патріота своєї країни. Ми прислухаємося до мудрих батьківських порад, можемо опертися на сильне його плече, довіряти його вчинкам. Бути справжнім батьком — не тільки велика радість, але й відповідальність перед дружиною, дітьми, здатність до самовдосконалення та самопожертви.

Бути хорошим батьком – найвідповідальніша і найпотрібніша робота в житті чоловіка. Стати прикладом для сина та добрим чарівником для дочки. Навчити, розповісти, захистити, пояснити і зробити все це з любов’ю та терпінням – таке може лише тато.

В Україні День батька набув особливого значення – війна розділила сім`ї та показала важливість батьківської підтримки в цей час. Щиро вірю, що кожна дитина в Україні дочекається свого татуся і відчує справжнє батьківське піклування та турботу. Зичу міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди та любові, чистого неба, яскравого сонця  і великих успіхів у всьому!

З щирою повагою,

 Тульчинський міський голова                                      Валерій Весняний


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь