Засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 02.07.2021 15:55
Кількість переглядів: 413

Фото без опису

02.07.2021 року під головуванням голови Тульчинської міської ради відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Тульчинської міської ради, на якому розглядалися наступні питання:

 

  1. Про надання дозволу на вчинення правочинів щодо підписання договору дарування квартири від імені та в інтересах дитини.
  2. Про надання дозволу на укладання договору дарування будинку на ім’я неповнолітнього та малолітнього та про надання дозволу діяти від імені та в інтересах дітей.
  3. Про розгляд листів адміністрації КНП «Тульчинський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки Вінницької обласної ради» щодо вирішення питання про продовження перебування малолітніх дітей в будинку дитини.
  4. Про доцільність влаштування малолітньої дитини до Вінницького обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей, відповідно до заяви матері.
  5. Про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які опинились у складних життєвих обставинах.
  6. Про завершення соціального супроводу сімей у зв’язку з виконанням умов договору про здійснення соціального супроводу.
  7. Про продовження здійснення соціального супроводу сімей у зв’язку з неповним подоланням чинників складних життєвих обставин.

 

Заслухавши та обговоривши інформацію доповідачів, запрошених та врахувавши пропозиції членів комісії, були прийняті рішенні, які захищають інтереси дітей та відповідають вимогам чинного законодавства України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь