Індустріальний парк у Тульчині – перший серед громад Вінниччини

Дата: 07.07.2021 16:24
Кількість переглядів: 484

Індустріальний парк — великий інвестиційний проєкт, мета якого — створення інфраструктури і умов для сталого промислового розвитку громади.

6 липня 2021 року відбулося перше установче засідання робочої групи із розробки та реалізації «дорожньої карти» по створенню індустріального парку на території Тульчинської міської територіальної громади.

 

З вітальним словом до учасників засідання виступили голова обласної Ради Вячеслав Соколовий, його перший заступник Володимир Кістіон, голова Тульчинської районної ради Василь Неборецький.

За словами голови Вінницької обласної Ради Вячеслава Соколового, обов’язок влади, в тому числі і місцевої, – створити для розвитку бізнесу дружні і партнерські умови. Це з одного боку. З другого - це нові робочі місця для своїх же громадян. У нас є серйозний ресурс із професійних кадрів. У нас є можливості, щоб створити для бізнесу на території громади комфортні умови для розвитку.

- Це не преференції, це є погляд у майбутнє. Якщо ми створюємо певні комфортні умови для ведення бізнесу на території, то ми розуміємо, що завтра за рахунок виробничої діяльності інвесторів ті пільгові втрати, які ми можемо нести, будуть компенсовані, - сказав Володимир Кістіон. – У розвитку індустріальних парків є досвід Вінницької міської ради. Переконаний, що об’єднавши позитивний досвід, який уже є на території Вінниччини, і додавши щось своє, у нас все вийде! Той, хто ініціював перший, той має усі шанси випередити усіх.

Міський голова Валерій Весняний подякував за підтримку Вінницькій обласній раді. А також звернув увагу, що громадам без допомоги влади на усіх рівнях буде дуже важко застосовувати практичні кроки для розвитку на своїх територіях.

Робоча група працювала над розробкою «дорожньої карти» по створенню індустріального парку в громаді, затвердили План заходів, який розглядаємо як профільний документ для залучення інвесторів, щоб комплексно працювати з інвестиціями. Першочергові завдання: вибір земельної ділянки та розробка Концепції індустріального парку.

Щиро дякуємо представникам ГО «Вінницький Бізнес Клуб», ваша допомога була вкрай необхідною і корисною.

Створення індустріального парку у Тульчинській громаді передбачено у Стратегії розвитку громади до 2030 року.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь