ОПЕРНУ ВІКТОРИНУ ВІД ЛАРИСИ БІЛОЗІР І МИКОЛИ КУЧЕРА ПРОДОВЖЕНО ДО 10 СЕРПНЯ! ВСІ, ХТО ВЖЕ ВЗЯВ УЧАСТЬ – ПЕРЕМОЖЦІ!

Дата: 06.08.2021 09:10
Кількість переглядів: 435

Оперну вікторину для дорослих та дітей на прохання глядачів продовжено до 10 серпня!

А головне – всі, хто вже взяв участь, за рішенням амбасадорів фестивалю Миколи Кучера і Лариси Білозір оголошені переможцями!

– Починаючи з 10 липня кожен мав можливість виграти особисті запрошення на Operafest Tulchyn, відповівши на кілька простих запитань. Ми вдячні усім за активну увагу та участь у нашій ініціативі. На цей момент ми вже маємо 547 учасників дитячої вікторини та 1180 дорослих з усіх громад Вінниччині. Ми прийняли рішення визнати всіх переможцям та надати запрошення та гарантовані місця на OPERAFEST TULCHYN, – розповідає Лариса Білозір. – Переможці дитячої вікторини отримають від нас подарунки та запрошення на 2 осіб кожен, адже дітей будуть супроводжувати дорослі на виставі «Аліса в країні чудес» о 16:00 28 серпня! Ми з нетерпінням чекаємо на зустріч з вами на цій унікальній події.

Фото без опису

З огляду на велику кількість бажаючих, Микола Кучер і Лариса Білозір прийняли рішення продовжити вікторину до 10 серпня включно, щоб якомога більше мешканців громад могли насолодитися красою оперного мистецтва.

Умови участі не змінюються!

Як і раніше, перейдіть за посилання на вікторину у чат-боті Viber: https://bit.ly/larysabilozir або за QR-кодом, який розміщено на афішах.

Фото без опису

Фото без опису

Для дітей ми даруємо запрошення на виставу «АЛІСА В КРАЇНІ ЧУДЕС» 28 серпня о 16:00.

 Дорослі учасники вікторини можуть обирати для відвідування будь-який день фестивалю 27, 28, 29 серпні.

Запрошення в електронному вигляді будуть розіслані Вам у чатбот вікторини. Його потрібно буде пред’явити з чат-боту, щоб потрапити на територію Палацу Потоцького та отримати гарантовано місце для дорослих на весь фестивальний день, який Ви отримали, для дітей-переможців вікторини на виставу «Аліса в країні чудес» на 16:00 28 серпня, на 2 особи для маленького переможця.

Запрошення можна буде отримати також при бажанні з 11 серпня в інфо-центрах у Вінниці (вул. Театральна 15, тел. 0673690025), у Тульчині, (вул. Незалежності, 8, тел. 0682901486), або ж безпосередньо перед входом на територію Палацу Потоцьких у дні проведення фестивалю-конкурсу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь