ОПЕРНУ ВІКТОРИНУ ВІД ЛАРИСИ БІЛОЗІР І МИКОЛИ КУЧЕРА ПРОДОВЖЕНО ДО 10 СЕРПНЯ! ВСІ, ХТО ВЖЕ ВЗЯВ УЧАСТЬ – ПЕРЕМОЖЦІ!

Дата: 06.08.2021 09:10
Кількість переглядів: 433

Оперну вікторину для дорослих та дітей на прохання глядачів продовжено до 10 серпня!

А головне – всі, хто вже взяв участь, за рішенням амбасадорів фестивалю Миколи Кучера і Лариси Білозір оголошені переможцями!

– Починаючи з 10 липня кожен мав можливість виграти особисті запрошення на Operafest Tulchyn, відповівши на кілька простих запитань. Ми вдячні усім за активну увагу та участь у нашій ініціативі. На цей момент ми вже маємо 547 учасників дитячої вікторини та 1180 дорослих з усіх громад Вінниччині. Ми прийняли рішення визнати всіх переможцям та надати запрошення та гарантовані місця на OPERAFEST TULCHYN, – розповідає Лариса Білозір. – Переможці дитячої вікторини отримають від нас подарунки та запрошення на 2 осіб кожен, адже дітей будуть супроводжувати дорослі на виставі «Аліса в країні чудес» о 16:00 28 серпня! Ми з нетерпінням чекаємо на зустріч з вами на цій унікальній події.

Фото без опису

З огляду на велику кількість бажаючих, Микола Кучер і Лариса Білозір прийняли рішення продовжити вікторину до 10 серпня включно, щоб якомога більше мешканців громад могли насолодитися красою оперного мистецтва.

Умови участі не змінюються!

Як і раніше, перейдіть за посилання на вікторину у чат-боті Viber: https://bit.ly/larysabilozir або за QR-кодом, який розміщено на афішах.

Фото без опису

Фото без опису

Для дітей ми даруємо запрошення на виставу «АЛІСА В КРАЇНІ ЧУДЕС» 28 серпня о 16:00.

 Дорослі учасники вікторини можуть обирати для відвідування будь-який день фестивалю 27, 28, 29 серпні.

Запрошення в електронному вигляді будуть розіслані Вам у чатбот вікторини. Його потрібно буде пред’явити з чат-боту, щоб потрапити на територію Палацу Потоцького та отримати гарантовано місце для дорослих на весь фестивальний день, який Ви отримали, для дітей-переможців вікторини на виставу «Аліса в країні чудес» на 16:00 28 серпня, на 2 особи для маленького переможця.

Запрошення можна буде отримати також при бажанні з 11 серпня в інфо-центрах у Вінниці (вул. Театральна 15, тел. 0673690025), у Тульчині, (вул. Незалежності, 8, тел. 0682901486), або ж безпосередньо перед входом на територію Палацу Потоцьких у дні проведення фестивалю-конкурсу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь