День пам`яті захисників Украіни

Дата: 29.08.2021 16:39
Кількість переглядів: 483

29 серпня - День пам`яті захисників Украіни, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави. 

Відповідно Указу Президента України Володимира Зеленського від 23 серпня 2019 року № 621 в Україні встановлено День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, що відзначається щорічно 29 серпня. Пам’ятний день започатковано на підтримку ініціатив громадськості та з метою гідного вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу в суспільстві. 

29 серпня 2021 року в м. Тульчині Тульчинський міський голова Валерій Весняний, представники структурних підрозділів райдержадміністрації, районної та міської рад, учасники АТО (ООС), волонтери і громадські активісти поклали квіти до пам’ятника "Борцям за Незалежність України", Пам’ятного Хреста на честь борців за волю України. 
Хвилиною скорботного мовчання учасники зібрання вшанували світлу пам’ять полеглих героїв. 

Також побували на могилі, загиблого Ведешина Андрія Олександровича, де поклали квіти і вшанували його світлу пам’ять  хвилиною мовчання.

На стадіоні Тульчинської ДЮСШ відбувся патріотичний забіг в пам'ять воїнів "Шанувальників воїнів, біжу за воїна України".

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь