ОГОЛОШЕННЯ про збір ідей проектів для розробки плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Тульчинської територіальної громади на період 2021-2023 роки

Дата: 13.09.2021 16:35
Кількість переглядів: 736

Стратегії розвитку Малинської міської територіальної громади — бути! |  Офіційна сторінка Малинської міської радиСтратегія розвитку Тульчинської територіальної громади до 2030 року (далі – Стратегія) затверджена рішенням 10 сесії Тульчинської міської ради 8 скликання від 23.04.2021 року №623 - є основним документом на довгострокову перспективу, який визначає напрями подальших дій у сфері реформування та економічного розвитку громади. Стратегія – визначення майбутнього, до якого прагне громада! Її наявність допоможе досягнути успіху у реалізації будь-яких проєктів. 

Потенційні донори, перш ніж надати фінансові ресурси для реалізації проєктів громади, мають упевнитися, що це відповідає пріоритетам розвитку території, визначеним стратегічним документом.

Громади, які мають стратегію – знають чого хочуть досягнути, які потрібні ресурси, що для цього потрібно робити, коли і якими силами.

Запрошуємо усіх зацікавлених у розвитку  Тульчинської територіальної громади, представників місцевого самоврядування, громадські організації, установи та організації усіх форм власності, жителів  громади запропонувати ідею(-ї) проєкту(-ів), які дозволять реалізувати завдання Стратегії.

Подати проєктну ідею можна у спрощеній процедурі заповнивши ФОРМУ ЗА ПОСИЛАННЯМ

Ідеї проєктів обов’язково повинні відповідати таким критеріям:
1. Проєктні ідеї повинні бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди. Отримувачем вигод від реалізації проєкту не може бути окрема фізична або юридична особа.
2. Термін реалізації проєкту – не більше 3 років (2021-2023 рр)
3. Існує людська та технічна спроможність для реалізації проєкту.
4. Проєктна ідея має бути представлена у формі, що додається (Додаток 2Додаток 2.1 (чистий бланк для заповнення)).
5. Проєктна ідея стосується одного завдання із Стратегії розвитку Тульчинської  територіальної громади  (Додаток 1). 
6. Збір проєктних ідей триває з 13.09.2021 до 28.09.2021 включно. Проєктна пропозиція має бути надіслана не пізніше 23:59 28.09.2021 року.

Проєктні пропозиції, які будуть надіслані пізніше встановленого строку чи не відповідатимуть встановленій формі, розглядатися не будуть. 

Заповнені форми надсилайте на e-mail: radatulchin@gmail.com з поміткою «До Плану заходів реалізації Стратегії».
Якщо у Вас виникли питання, звертайтеся, будь ласка, до начальника відділу економіки, стратегічного планування та інвестиційного розвитку виконавчого комітету Тульчинської міської ради – Гнатенко Наталії Вікторівні, тел. 067-218-6209

Приклад заповненої форми проєктної ідеї  Додаток 3.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь