День працівників сільського господарства України

Дата: 19.11.2021 10:27
Кількість переглядів: 440

Фото без описуЩиро вітаємо працівників сільського господарства громади з професійним святом - Днем працівників сільського господарства України. Ви становите міцний осередок трудівників, які забезпечують людей найнеобхіднішим для життя.  Не покладаючи рук,  працюєте на сільській ниві, тваринницьких фермах для того, щоб забезпечити якісними та безпечними продуктами харчування населення країни та сировиною промисловість. Ваша праця заслуговує на велику повагу та відповідну винагороду.

З почуттям глибокої шани і поваги щиро дякуємо усім працівникам сільського господарства - за самовіддану працю, за розуміння і мудрість, за натруджені руки. Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою.
Бажаємо міцного здоров’я, щастя, добра та наснаги. Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями Ваші ниви, хай втілюються в життя Ваші плани, задуми та сподівання на радість Вашим рідним, на благо нашої територіальної громади та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять Вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров'ї! Хай Ваша праця заколоситься щедрою нивою успіху!

Почесною грамотою міської ради з нагоди професійного свята Дня працівників сільського господарства нагородили працівників сільських господарств громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь