6 січня славну ювілейну дату народження відзначає Гордійчук Олексій Ульянович

Дата: 06.01.2022 09:31
Кількість переглядів: 683

Фото без опису6 січня 2022 року, славну ювілейну дату народження відзначає Гордійчук Олексій Ульянович, голова Тульчинської районної Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), полковник запасу, учасник бойових дій на території 9-ти провінцій ДРА, житель Тульчинської територіальної громади, мудрий керівник, багатогранна особистість, людина широкої душі і доброї вдачі.

Вельмишановний Олексію Ульяновичу!

Від імені апарату, виконавчого комітету, депутатського корпусу Тульчинської міської ради та від себе особисто прийміть наші найщиріші вітання з нагоди Вашого ювілею.

Ваш трудовий та життєвий шлях є взірцем працездатності, військової звитяги, мужності і самовідданості під час виконання військового обов’язку, безкорисливого служіння людям, а такі Ваші чесноти, як гідність, добропорядність, енергійність, доброзичливість стали запорукою мудрого керівника, талановитого організатора, наставника молодого покоління.

Ви є втіленням високого професіоналізму, відповідальності, надійності та порядності. Мужність може бути доброю, і Ви - прямий цьому доказ.

Ви завжди поруч із побратимами, сім’ями учасників бойових дій, берете активну участь у вирішенні їх життєвих питань, у всіх починаннях на теренах громади та району.

 Хай довго-довго світить сонце Вашого земного буття, і від його променів буде тепло і затишно всім, хто оточує та спілкуються з Вами. Нехай сила, мужність честь і благородство душі залишаються непереможними, нехай боротьба за гарну справу і гідну мету завжди вінчається успіхом і перемогою.

Щиросердно бажаємо міцного здоров’я, людського, родинного щастя, миру, злагоди, вічного натхнення, успіхів у всіх справах. Хай Божа зоря завжди зігріває ваше серце. Ясних Вам життєвих шляхів на многії літа!

З повагою, Тульчинська міська рада

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь