Швейцарська фармацевтична компанія Acino в Україні та Фонд "МХП-Громаді" поповнили Тульчинський ЦПМСД лікарськими засобами АЦ-ФС та Оптілакт

Дата: 11.01.2022 14:45
Кількість переглядів: 493

Фото без описуСьогодні Швейцарська фармацевтична компанія Acino в Україні та Фонд "МХП-Громаді" поповнили Тульчинський центр первинної медико-санітарної допомоги лікарськими засобами АЦ-ФС та Оптілакт.

- Розпочинаємо новий рік з приємної благодійної акції, яка надасть можливість батькам у разі необхідності, звернувшись до сімейних лікарів, отримати безкоштовні ліки від МХП та Швейцарської ФК Acino,- зазначив керівник напрямку соціального розвитку Фонду "МХП-Громаді" Петро Андрієць.

Швейцарська фармацевтична компанія Acino в Україні та Фонд "МХП-Громаді" разом підтримують громадське здоров’я. Таку мету сторони задекларували у меморандумі про співробітництво.

У межах співпраці фармацевтична компанія Acino в Україні безоплатно передає лікарські засоби закладам охорони здоров’я. Зокрема, йдеться про лікарський препарат АЦ-ФС, що призначається при лікуванні гострих та хронічних захворювань бронхолегеневої системи. А також про дієтичну добавку «Оптілакт», яку рекомендується вживати при порушенні балансу кишкової мікрофлори.

Разом з тим, відповідно до меморандуму, Фонд та фармацевтична компанія сприятимуть підвищенню обізнаності населення про здоровий спосіб життя, а також вживатимуть заходів щодо інформування пацієнтів закладів охорони здоров’я про різні захворювання та ефективні способи їхнього лікування.

Так, на потреби закладів охорони здоров’я ACINO в Україні виділила на умовах благодійності 12,5 тисячі упаковок АЦ-ФС та понад 4 тисячі упаковок «Оптілакту». Їх загальна ринкова вартість становить близько 1 500 000 грн.

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь