Позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Тульчинської міської ради

Дата: 26.01.2022 15:43
Кількість переглядів: 456

26 січня 2022 року в залі засідань Тульчинської міської ради під головуванням міського голови Весняного В.М. відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Тульчинської міської ради, на якому розглянуто 3 питання та прийнято відповідні рішення, зокрема:

Заслухано інформації начальника відділу освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради Митрицана М.М. про стан захворюваності в закладах освіти громади та керівників закладів охорони здоров’я Тульчинської міської ради про стан епідемічної ситуації на території Тульчинської міської територіальної громади.

За результатами доповідей та з урахуванням обговорень комісія вирішила:

1. Відділу освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради (Митрицан М.М.) з 26.01.2022 року змінити форму навчання з очної на дистанційну для усіх здобувачів освіти Тульчинського ліцею № 1, Тульчинського ліцею № 2,  Тульчинського ліцею № 3, Білоусівського ліцею, Суворовського ліцею № 1, Нестерварської гімназії, міжшкільного навчально-виробничого комбінату, Тульчинського будинку дітей та юнацтва, Тульчинської станції юних натуралістів, Тульчинського центру науково-технічної творчості учнівської молоді, Тульчинської дитячо-юнацької спортивної школи.

2. Відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Тульчинської міської ради (Третьякова К.В.) з 26.01.2022 року:

1)  Змінити форму навчання з очної на дистанційну для усіх здобувачів освіти Тульчинської дитячої музичної школи Тульчинської міської ради;

2) Перевести на дистанційну форму занять групові заняття аматорських дитячих колективів КЗ «Центр культури і дозвілля Тульчинської міської ради Вінницької області».

 

Також на засіданні комісії розглянуто питання про невідкладні заходи щодо забезпечення укриття населення Тульчинської міської територіальної громади.

Комісія вирішила:

1.    Відділу освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради (Митрицан М.М.), КНП «Тульчинська центральна районна лікарня» Тульчинської міської ради (Роспутна Г.Г.), КНП «Тульчинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тульчинської міської ради (Кушнір С.В.), відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Тульчинської міської ради (Третьякова К.В.) та комунальним установам громади облаштувати найпростіші укриття.

2. Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою, комунальної власності та містобудування і архітектури Тульчинської міської ради (Журавльов В.Є.), головам ОСББ привести підвальні, цокольні приміщення багатоквартирних житлових будинків у належний санітарний та протипожежний стан, за потреби провести їх дезінфекцію, звільнити від сміття, впорядкувати входи, освітлення тощо.

3.    Балансоутримувачам захисних споруд цивільного захисту та найпростіших укриттів місця розташування укриттів позначити за допомогою табличок (написів) та покажчиків руху до них за встановленою формою та змістом.

4.    Завідувачу сектору цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Тульчинської міської ради (Деркач Ю.Г.) інформацію про місце  розташування місць укриття і правила перебування в них розмістити на офіційному сайті Тульчинської міської та оприлюднити у засобах масової інформації.

5.    Відділу освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради (Митрицан М.М.) провести у закладах освіти практичне заняття з порядку укриття у захисних спорудах та найпростіших укриттях.

6.    КНП «Тульчинська центральна районна лікарня» Тульчинської міської ради (Роспутна Г.Г.) встановити порядок укриття нетранспортабельних хворих.

7.    КУ «Центр надання соціальних послуг» Тульчинської міської ради встановити порядок укриття нетранспортабельних отримувачів соціальних послуг, проживаючих у відділенні надання соціальних послуг в умовах цілодобового перебування/проживання за адресою: с.Клебань, вул. Соборна, 23.

 

Крім того, розглянуто лист КП «Тульчинводоканал» щодо придбання роторної повітродувки потужністю двигуна 30 кВт та прийнято відповідне рішення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь