Звернення міського голови 26.02.2022

Дата: 26.02.2022 15:55
Кількість переглядів: 440

Шановна громадо!

Доводжу до вашого відома: СИТУАЦІЯ В ГРОМАДІ КОНТРОЛЬОВАНА.

Повідомляю, комунальні підприємства працюють в штатному режимі. Перебоїв з подачею води, світла, газу немає. В Тульчині в будинку культури знаходиться осередок волонтерського руху, там приймають та видають гуманітарну допомогу. Списки необхідних речей опубліковані на наших каналах інформації.

Щодо світломаскування. У сучасних умовах ведення бойових дій для ворожої авіації немає значення освітлення. У разі відсутності світла, можливі випадки мародерства, проникнення ворожих диверсійних груп, створення зайвої паніки. Тому штаб оборони вважає недоцільним вимкнення вуличного освітлення та світла у домівках.

Будь ласка будьте уважні і відслідковуйте чи не з’являються мітки люмінесцентною фарбою на ваших житлових будинках і об’єктах інфраструктури важливих для забезпечення життєдіяльності. У випадку виявлення міток або осіб, які наносять звертатися до поліції (телефон гарячої лінії +380931097669) та намагатися самостійно їх замаскувати.

Звертаюся до всіх, хто готовий захищати своє місто і свої сім’ї! Вступайте до лав територіальної оборони! Зараз ця процедура максимально спрощена. Приходьте і долучайтеся. Будемо разом захищати свою громаду!

Зберігаємо спокій. Перемога буде за нами!

Наша громада під контролем!

Слава ГЕРОЯМ, Слава УКРАЇНІ!!!

Міський голова Валерій ВЕСНЯНИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь