Тульчинський відділ УДМС у Вінницькій області відповідає на часті запитання іноземців

Дата: 18.05.2022 15:03
Кількість переглядів: 429

Фото без описуЩо робити іноземцям, в яких закінчився/-ється термін перебування?

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t72/1/16/1f538.pngТут усе без змін. Як і було до війни. Детальна інформація щодо продовження строку перебування на території України доступна на офіційному вебсайті ДМС за лінком: https://dmsu.gov.ua/.../prodovzhennya-stroku-perebuvannya...

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t99/1/16/32_20e3.pngЩо робити, якщо закінчується термін дії посвідки на тимчасове або постійне проживання? Іноземець знаходиться в Україні.

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t72/1/16/1f538.pngПотрібно звернутися до підрозділу Міграційної служби. Якщо в регіоні, де знаходиться іноземець, наразі Міграційна служба не відновила свою роботу або відновила не в повній мірі, то можна звернутися до підрозділу в іншому регіоні або зачекати, поки відновиться робота. Адміністративної відповідальності за протермінування посвідки не буде.

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb8/1/16/33_20e3.pngІноземець виїхав за кордон без посвідки (посвідка знаходиться в підрозділі тощо) або термін дії посвідки закінчився, поки іноземець знаходився за кордоном.

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t72/1/16/1f538.pngВ’їзд на територію України можливий лише на підставі нової візи.

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/td7/1/16/34_20e3.png Чому досі немає спрощеного режиму отримання громадянства для громадян рф, які давно проживають на території України?

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t72/1/16/1f538.pngНаразі це питання у зв’язку з воєнним станом у нашій країні та війною, яку розпочала російська федерація проти України, перебуває на паузі.

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tf6/1/16/35_20e3.png Куди можна звернутися для отримання громадянства?

  • Наразі надання адміністративних послуг з питань громадянства призупинено.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь