3 червня 2022 року оголошено днем жалоби на території Тульчинської міської територіальної громади

Дата: 02.06.2022 17:18
Кількість переглядів: 450

Тульчинська громада не встигає оговтуватись від тяжких, трагічних звісток про втрату найкращих синів України.

31 травня загинув старший сержант поліції Колесник Ярослав Вікторович під час виконання службових обов'язків по забезпеченню публічної безпеки та порядку в м. Святогірськ, Донецької області.  Ярослав був помічником оперуповноваженого сектору кримінальної поліції відділу №4 Краматорського РУП ГУНП у Донецькій області. Народився 03 серпня 1988 р. у селі Ярова, Леванського району, Донецької області. 

Висловлюємо щирі співчуття мамі Нілі Василівні, дружині Валентині Валеріївні, донечці Мирославі (4 рочки) та пасинку Станіславу (14 років). Нехай Бог допоможе Вам пережити страшну втрату, а добрі людські слова розрадять і підтримають.
Аби віддати останню шану полеглому правоохоронцю, запрошуємо 3 червня на мітинг об 11 годині біля Центру культури та дозвілля (будинку культури).

З метою вшанування пам'яті загиблого 3 червня 2022 року оголошено днем жалоби на території Тульчинської міської територіальної громади.
Відповідно до розпорядження Тульчинського міського голови у зв’язку з трагічною загибеллю під час виконання  службових обов’язків по забезпеченню публічної безпеки та порядку помічника оперуповноваженого сектору кримінальної поліції відділу Краматорського РУП ГУНП у Донецькій області, старшого сержанта поліції Колесника Ярослава Вікторовича,  1988 р.н., що сталося в м. Слов’яногірськ, Донецької області 31 травня 2022 року в ході повномасштабного вторгнення росії на територію України, російсько-української війни, поховання якого відбудеться на території Тульчинської міської територіальної громади, з метою вшанування пам’яті загиблого, керуючись пп.19, 20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

  1. Оголосити 03 червня 2022 року день  жалоби в Тульчинській міській територіальній громаді.
  2. На знак вшанування пам’яті захисника у дні жалоби на всій території громади приспустити державні прапори України з траурною стрічкою на будинках і спорудах органів місцевого самоврядування громади, підпорядкованих підприємств, установ та організацій, навчальних закладів.
  3. Заборонити концертно-розважальні заходи, спортивні змагання на території громади, внести відповідні зміни до програм радіопередач.
  4. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

Міський голова                                 Валерій ВЕСНЯНИЙ

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь