19 червня — День медичного працівника

Дата: 19.06.2022 10:39
Кількість переглядів: 430

Цього дня своє професійне свято відзначають українські медики – лікарі всіх спеціальностей, медсестри, лаборанти, санітари. Люди, які готові і вдень, і вночі робити свою нелегку справу.

Ви запорука нашого здоров’я, низький уклін вам за вашу невтомну працю та щире і відкрите серце. Завдяки вашій турботі та професійній майстерності у людини з’являється віра та надія на одужання. До війни ви два роки долали виклик пандемії коронавірусу. А сьогодні медичні працівники виконують надзвичайно важливу роль порятунку життів під час війни. Українські працівники охорони здоров'я демонструють величезний героїзм та мужність у нашій спільній боротьбі з російським агресором.

Від усієї душі бажаємо вам міцного здоров’я, життєвої гармонії та родинного благополуччя! Хай ваші умови праці завжди будуть безпечними, а усі ваші пацієнти одужують якнайшвидше!  Нехай неодмінно здійсняться ваші плани, сподівання та мрії під мирним небом України! Бережіть себе! 
Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь