Тульчин на колінах зустрів полеглого в боях за Україну Олександра Панченка

Дата: 24.06.2022 16:13
Кількість переглядів: 206

Поміж дорослих — навколішках маленькі діти, які назавжди у своїх ще таких маленьких сердечках закарбують біль від побаченого. Олександра востаннє привезли додому, до рідного міста, де залишилися найдорожчі серцю люди.

Олександр Віталійович Панченко - стрілець снайпер 1 механізованого відділення 2 механізованого взводу 2 механізованої роти 1 механізованого батальйону військової частини А0998. 18 червня його життя обірвалося внаслідок ворожого обстрілу в районі міста ЗОЛОТЕ, Луганської області, на 53 році життя.

Народився Олександр Віталійович у м. Тульчині. У 1976-1986 рр. навчався У Тульчинській загальноосвітній школі №2. Після закінчення школи відбув військову службу. Потім закінчив Харківську юридичну академію. Збулася давня мрія стати талановитим адвокатом. У 2014-2015 роках воював у зоні АТО. Із початком повномасштабного вторгнення росії в Україну записався у тероборону м. Києва. Потім ніс військову службу на Сході України.

У загиблого вдома залишились кохана дружина Алла Миколаївна та люблячий син Антон. Глибоко сумуємо та висловлюємо найщиріші співчуття дружині, сину та усім рідним і близьким нашого захисника.

Разом з Вами вся громада у глибокій скорботі. Прикро, що втрачаємо кращих. У нашій пам’яті та наших серцях Олександр Віталійович назавжди залишиться, як Воїн та Патріот, а найголовніше – світла справедлива Людина, яка понад усе любила Україну.

Прощальні промови виголосили представники влади громади, району, друзі і побратими, однокласники та колеги. Жителі Тульчина попрощалися з Олександром Віталійовичем і під звуки гімну України провели його в останню путь. Поховали полеглого Героя з усіма військовими почестями на новому кладовищі у м.Тульчин.

Вічна Пам’ять та вічна Слава Герою!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь