Тульчинська міська рада розпочала співпрацю з Міжнародною гуманітарною організацією World Central Kitchen, яка забезпечує переселенців продуктами харчування

Дата: 27.06.2022 16:18
Кількість переглядів: 329

Нещодавно Тульчинська міська рада розпочала співпрацю з Міжнародною гуманітарною організацією World Central Kitchen, яка забезпечує переселенців продуктами харчування. Про діяльність організації WCK у громадах Вінниччини дізналися завдяки БФ "Брацлавська громада".

World Central Kitchen – це некомерційна неурядова організація, яка займається харчуванням під час стихійного лиха. Заснована 2010 року знаменитим шеф-кухарем Хосе Андресом, організація готувала їжу на Гаїті після руйнівного землетрусу. З перших днів війни організація опікується потребами українців.

Висловлюємо щиру вдячність за плідну та приємну співпрацю регіональному куратору гуманітарного фонду у Вінницькій області Ніні В’ячеславівні Семикоз. З її допомогою більше 1000 сімей переселенців вже отримали перші пакунки з продуктами.

Від імені всіх внутрішньо переміщених осіб, які знайшли прихисток у Тульчинській громаді, висловлюємо щиру вдячність Міжнародній гуманітарній організації World Central Kitchen за підтримку і турботу в такий важкий час для України.

Цінуємо вашу діяльність та з радістю продовжуємо співпрацю!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь