26 серпня до Тульчинської громади з робочим візитом завітала народна депутатка України Лариса Білозір

Дата: 26.08.2022 18:17
Кількість переглядів: 515

Фото без описуЛариса Білозір спільно з заступником міського голови Аллою Повалєвою, комісією відділу освіти, молоді та спорту інспектувала готовність шкіл та садочків Тульчинської громади до нового навчального року. Першочервовим пунктом у підготовці закладів освіти цьогоріч є безпека дітей. Тому, з 25 серпня комісія під час огляду стану готовності закладів освіти громади до нового 2022/2023 навчального року, звертає особливу увагу на облаштування укриттів.

В ході візиту, Лариса Миколаївна поспілкувалася з сім’ями переселенців, які зараз проживають в гуртожитку ВПУ №41. До народного депутата приєдналися секретар міської ради Віталій Чуба, завідувач цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Юрій Деркач, голова ГО «Життя та розвиток громад» Валентина Сутика та помічник народного депутата Галина Лозінська.

Також делегацію ознайомили з проведенням ремонтних робіт 2 черги будівництва по об’єкту «Реконструкція приміщень відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги (приймального відділення) І поверху хірургічного корпусу КНП «Тульчинська ЦРЛ». Лікарня зараз є одним з опорних закладів для лікування пацієнтів. Минулого року в рамках проєкту «Велике будівництво» тут оновили приймальне відділення. Заклад отримав сучасний комп’ютерний томограф, апарати ультразвукової та рентгенівської діагностики.

Цієї весни в лікарні була встановлена киснева станція, яка дає змогу повною мірою забезпечити киснем всіх хворих, особливо хворих на Covid-19.

У закладі ще є над чим працювати. Потребує оновлення хірургічне відділення, дах, ліфти та ряд інших питань.

Попри все це, пацієнтам надають усі необхідні медичні послуги.

Також ознайомилися з умовами в укриттях ВПУ №41 та КНП "Тульчинська ЦРЛ".

Висловлюємо вдячність народному депутату України Ларисі Білозір за постійне піклування, підтримку та вирішення важливих питань жителів Тульчинської громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь