Сьогодні Тульчинська громада навколішки зустрічала воїна Віктора Квасюка, який повернувся в рідну Кирнасівку «на щиті»

Дата: 13.01.2023 19:05
Кількість переглядів: 740

Скільки горя та сліз принесла нашій Україні війна. Захищаючи рідну землю від підступного російського агресора, мужні та віддані військовій присязі, українські захисники віддають найдорожче - своє життя.

Квасюк Віктор Михайлович народився 27 квітня 1992 року в смт.Кирнасівка Тульчинського району Вінницької області. 
В 2007 році закінчив Кирнасівську ЗШ І-ІІІ ст. Після закінчення школи вступив на навчання в Ладижинський коледж за спеціальністю "Механік". По переводу навчався в Тульчинському ВПТУ №41. 24 жовтня 2011 року був призваний на війському службу. З 2013 року по 2016 рік працював в Тульчинському РВ УМВС. Потім працював далекобійником.
25 лютого 2022 року, на другий день війни, був призваний в Національну Гвардію України. Старший солдат Квасюк Віктор Михайлович служив старшим кулеметником 3 відділення 3 взводу оперативного призначення 3 батальйону оперативного призначення.
В жовтні 2022 року поїхав на Cхід захищати рідну Україну. Та на жаль, 5 грудня 2022 року загинув під час виконання бойових завдань поблизу населеного пункту Спірне, Донецької області.

Попрощатися з Віктором Михайловичем прийшли рідні та близькі, друзі, побратими, представники влади, односельці та небайдужі. Перед похованням Герой востаннє побував у рідній домівці. Панахида та церемонія прощання відбулася в Свято-Успенській церкві смт.Кирнасівка.
 
Слова співчуття та підтримки висловили представник Тульчинського РТЦК та СП капітан Михайло Цмовз, заступник командира частини Володимир Романишин, міський голова Валерій Весняний, голова Тульчинської районної ради Василь Неборецький та староста Кирнасівки Тамара Процишена.

Проводжали бійця під звуки військового оркестру. Останню шану побратиму нацгвардійці віддали, за традицією, воєнним салютом.

Немає слів аби загоїти той біль, що охопив серце дружити та донечок, матері, батька та сестри Віктора, які втратили найріднішого. Вся громада поділяє ваше горе, сумує разом з вами та підтримує вас у годину скорботи.

Світла пам'ять про Віктора Михайловича, справжнього Сина України навіки залишиться в наших серцях.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь