В Сільниці в останню дорогу провели захисника Святослава Собка

Дата: 18.01.2023 17:39
Кількість переглядів: 393

Святослав Дмитрович Собко народився 1 лютого 1994 року у селі Сільниця. Закінчив 9 класів Сільницької загальноосвітньої школи. Продовжив навчання у Немирівському будівельному технікумі.
3 2016 року боронив рідну землю на Сході України.
2 березня 2022 року був призваний на військову службу по мобілізації.
Старший солдат Святослав Собко служив старшим механіком-водієм механізованої роти механізованого батальйону військової частини А0666. 15 січня 2023 року поблизу населеного пункту Костянтинівка, Бахмутського району, Донецької області обірвалося молоде життя Героя.

Молодий, мотивований і вмілий боєць, людина з хоробрим серцем і відкритою посмішкою, повний енергії та сил, мрій та сподівань, справжній Герой. Його життя обірвалося надто рано. Скільки ще всього не встиг він досягнути, підкорити, реалізувати… Скільки теплих обіймів, добрих слів, затишних емоцій чекало на нього попереду.

Він віддав своє життя за мир і спокій України. Не ми розв'язали цю агресію, але ми продовжуємо боротьбу і Бог забирає найкращих. На жаль, тих, кому б творити Україну, продовжувати рід український, бути нашим майбутнім... Натомість вони стають нашою історією, героїчною пам'яттю та вічним болем.

Прощальні промови висловили представник Тульчинського РТЦК та СП капітан Михайло Цмовз, міський голова Валерій Весняний та голова Тульчинської РВА Олександр Гаврилюк. Дорогами рідного села захисника пронесли крізь живий коридор і з усіма військовими почестями Святослава провели в останню путь.

В скорботі Сільниця та вся Тульчинська громада. Висловлюємо щирі співчуття дружині, батькам, сестрі, родині, побратимам та односельчанам Святослава, розділяємо Ваш біль та схиляємо голови в глибокій скорботі.

Вічна і світла пам'ять захиснику України!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь