20 лютого 2023 року у селі Бортники з усіма військовими почестями провели в останню путь Володимира Дяченка

Дата: 20.02.2023 18:02
Кількість переглядів: 323

20 лютого 2023 року у селі Бортники з усіма військовими почестями провели в останню путь 50-річного військовослужбовця Володимира Дяченка.

Сьогодні в жалобі Бортницька та вся Тульчинська громада. Родина, друзі, односельці та представники влади прийшли, щоб провести в останню путь нашого земляка, захисника України Дяченка Володимира Федоровича.

Володимир Федорович був людиною, яка завжди стояла на стороні справедливості, був відданий військовій присязі, ризикуючи своїм життям, боровся за нашу свободу і незалежність. Кожен з нас завжди буде пам'ятати його як Героя та відважного захисника нашої країни.

Дяченко Володимир Федорович народився 21 серпня 1972 року у селі Марксово (теперішнє Монастирське). Навчався в Бортницькій школі. По закінченню 8-ми класів, вступив до Тульчинського професійного училища, де здобув професію механізатора.
В 1990 році був призваний на службу в армію. Військову службу проходив в Тульчинській військовій частині.
Декілька останніх років займався обробітком землі.
4 січня 2023 року був призваний на військову службу. Солдат, Дяченко Володимир Федорович служив стрільцем 2 стрілецького відділення 3 стрілецького взводу 2 стрілецької роти.

11 лютого 2023 року під час бою під селом Невське Донецької області був поранений. Лікарі боролися за його життя, але, 18 лютого 2023 року, на жаль, Володимир Федорович помер від отриманих поранень в лікарні м.Вінниця.

Панахида та церемонія прощання відбулася 20 лютого 2023 року в селі Бортники. Слова співчуття висловили представник Тульчинського РТЦК та СП капітан Михайло Цмовз, міський голова Валерій Весняний та голова районної ради Василь Неборецький. Представник Тульчинського РТЦК та СП капітан Михайло Цмовз від імені Верховного Головнокомандувача ЗСУ, Президента України Володимира Зеленського вручив рідним загиблого героя Прапор України та Грамоту пошани і скорботи.
Провели Героя в останню путь як і належить: під залпи автоматного салюту військових та державний гімн України.

Немає таких слів, які хоча б на мить могли полегшити горе рідних та близьких. У глибокій скорботі кожен з нас. Висловлюємо щирі співчуття дружині Катерині Олександрівні, дітям Вікторії та Олександру.

Вічна і світла пам’ять Володимиру Федоровичу!
Слава захиснику України!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь