15-16 лютого 2023 року у Варшаві відбувся масштабний форум з відновлення інфраструктури України

Дата: 20.02.2023 21:20
Кількість переглядів: 308

15-16 лютого 2023 року у Варшаві відбувся масштабний форум з відновлення інфраструктури України #ReBuild_Ukraine. Тульчинську громаду на міжнародній виставці-форумі представляв міський голова Валерій Весняний 

Основною метою цього заходу є прискорення фінансування для відновлення українських громад, які постраждали внаслідок військової агресії, а також залучення інвестицій у міста та регіони України, які сьогодні підтримують мільйони переміщених сімей та мають привабливі інвестиційні можливості.

Під час форуму міський голова використав можливість познайомитися та налагодити комунікацію з представниками Німеччини, Данії, Нідерландів, Польщі, Італії, Франції та відомств інших країн, обговорити напрямки співпраці. Найбільші проекти, які наразі наша громада пропонує інвесторам - це будівництво індустріального парку та реконструкція очисних споруд. 

Rebuild Ukraine надає громадам, інвесторам і партнерам можливості для прямого та відкритого спілкування, активної участі країн для відбудови громад, демонстрації надсучасних технологій світового ринку.

Також на виставці була представлена інформація про компанії-виробників матеріалів та технологій в енергетичному та будівельному секторах, інжинірингові та архітектурні компанії, виробників будівельної техніки та інші компанії, які можуть допомогти Україні в період її відновлення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь