Сьогодні, 24 лютого, в селі Бортники попрощалися із загиблим воїном Падюком Василем Вікторовичем

Дата: 24.02.2023 20:06
Кількість переглядів: 424

Сьогодні, 24 лютого, в селі Бортники попрощалися із загиблим воїном Падюком Василем Вікторовичем. Він загинув у зоні бойових дій на сході України, віддавши своє життя за незалежність та територіальну цілісність нашої країни. Жорстока війна принесла в Бортники ще одну страшну звістку, яка сколихнула серця усієї Тульчинської громади. Невимовна втрата, пекучий біль, сум, сльози..

Падюк Василь Вікторович народився 9 липня 1992 року в селі Бортники, навчався в Бортницькій школі.
З 2017 року Василь Вікторович проходив службу в Збройних Силах України.
У 2019 році почав працювати в пекарні в с.Печера, після закриття цеху господарював вдома.
25 грудня 2022 року був мобілізований та став на захист рідної країни. Солдат, Василь Вікторович служив гранатометником 1 мотопіхотного відділення, 2 мотопіхотного взводу, 2 мотопіхотної роти. Падюк Василь Вікторович був вірним військовій присязі, з великою відповідальністю та самовідданістю виконував свій обов'язок.
Та на жаль, війна забирає найкращих. 18 лютого 2023 року у бою за нашу Батьківщину, виявивши мужність і стійкість Василь Вікторович загинув у Вугледарі, Донецької області.
Йому навічно залишиться 30 років… Захищаючи усіх нас від окупантів, Василь віддав найдорожче – своє молоде життя. Він не встиг створити сім’ї, у нього все ще було попереду…

Вчора воїн назавжди повернувся в рідне село «на щиті», люди вздовж шляху схилялись на коліна перед Героєм, який віддав у боротьбі за Україну своє життя.
А сьогодні на його подвір’ї майорів синьо-жовтий прапор з чорною стрічкою. Він востаннє побував вдома, дорогами рідного села захисника провели в останню путь.
Літургія за військовим відбулася у церкві с.Бортники.

Попрощатися із загиблим Героєм, помолитися за упокій душі захисника прийшли рідні, друзі, односельці, представники влади та жителі всієї громади..
Під час церемонії поховання співчуття рідним висловили представник Тульчинського РТЦК та СП капітан Михайло Цмовз, міський голова Валерій Весняний та настоятель Бортницького храму о.Павло. Всі присутні вшанували пам'ять Василя Вікторовича хвилиною мовчання.

Вічний спочинок захисник тепер має на кладовищі в тихому куточку свого села. Героя поховали з усіма належними військовими почестями, під залпи почесної варти та державний гімн України.
Низький уклін батькам за виховання справжнього сина України, який загинув за кожного із нас, за нашу Перемогу, за право бути вільними та незалежними.
Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким. Ми завжди пам’ятатимемо його подвиг. Добрий, світлий спомин про Василя назавжди залишиться у серцях рідних, побратимів та усіх, хто його знав, любив та шанував.
Вічна і світла пам'ять захиснику України!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь