12 березня 2023 року, в селі Нестерварка попрощалися із загиблим захисником Токаренком Русланом Валерійовичем

Дата: 12.03.2023 14:27
Кількість переглядів: 365

З першого дня повномасштабного нападу росії найкращі сини та доньки, не шкодуючи свого здоров’я та життя, мужньо стали на захист України. Ще один наш земляк, український захисник, мужній воїн, віддав своє молоде життя за вільне майбутнє своєї родини, батьківщини та кожного українця.

Токаренко Руслан Валерійович народився 1 листопада 1987 року в селі Торків Тульчинського району. З трьох років проживав в селі Нестерварка. Навчався в Нестерварській школі. Пізніше закінчив Тульчинське ВПУ №41, де здобув професію електрика. Працював на різних підприємствах. Був надійним чоловіком, люблячим батьком та турботливим сином. Рідні, друзі та побратими згадують його доброю, щирою та надійною людиною, адже він ніколи не залишався осторонь та завжди був готовий прийти на допомогу.
5 жовтня 2022 року був призваний по мобілізації та став на захист України. Старший солдат Токаренко Руслан Валерійович, служив старшим водієм десантно-штурмового відділення десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти. Під час служби ніколи не шукав легких шляхів та завжди був готовий брати на себе усю повноту відповідальності за захист Батьківщини.
Але, на жаль, 8 березня 2023 під час ворожого артилерійського обстрілу позицій поблизу м.Кремінна Сєвєродонецького району Луганської області Руслан Валерійович загинув. 

Попрощатися із загиблим Героєм, помолитися за упокій душі захисника прийшли сотні людей, - рідні та близькі полеглого, побратими, представники влади, всі, хто знав і поважав Руслана Валерійовича. Неймовірний сум та сльози на очах були у всіх присутніх.

Прощальні промови висловили представник Тульчинського РТЦК та СП старший лейтенант Дмитро Палагнюк, міський голова Валерій Весняний та староста Кинашівського старостинського округу Віталій Процепко.
Церемонія поховання відбулася з усіма військовими почестями, які належать захисникам України. Вічний спочинок захисник тепер має на кладовищі в селі Нестерварка.
Висловлюємо щирі співчуття дружині Наталії, сину Миколі, донечці Світлані, батькам Валерію Григоровичу та Євдокії Михайлівні, всім рідним та близьким захисника.
У серцях кожного з нас навіки залишиться пам’ять про гідного сина України, який заради нашої свободи віддав найдорожче - своє життя.
Вічна пам’ять українському захиснику, Руслану Валерійовичу! Нехай земля йому буде пухом.
Слава герою!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь