22 квітня 2023 року в Тульчині, в останню путь провели Мазура Юрія Анатолійовича

Дата: 22.04.2023 20:21
Кількість переглядів: 286

Ще один день скорботи у Тульчині, знову невимовно стискає серце та болить душа за нашого Захисника, який побачить Перемогу тільки з небес. .
Не пробачимо ворогові жодної загубленої, втраченої душі. Наша країна переживає те, чого не бачив світ майже 80 років. В боротьбі за незалежність України, її територіальну цілісність та суверенітет, мужньо даючи відсіч ворогові і залишаючись вірним військовій присязі, при виконанні бойового завдання загинув наш земляк, Герой, захисник - Мазур Юрій Анатолійович.

Мужній захисник Мазур Юрій Анатолійович народився 13 жовтня 1981 року у місті Тульчині. До 1994 року навчався в Тульчинській загальноосвітній школі I-IIIст. Згодом у Шарапанівській школі, де і закінчив 9 класів, здобувши загальну середню освіту. У 1999 році був призваний на строкову службу до Збройних сил України.
Юрій Анатолійович опанував професію будівельника, був майстром своєї справи мав «золоті руки». Продовж свого життя займався тим, до чого мав хист і здібності, приносив радість людям, будував, облаштовував їм будинки. З початком повномасштабного вторгнення росії на українську землю був мобілізований до лав ЗСУ.
18 квітня 2023 року ми втратили ще одну добру та щиру людину, вірного сина України, але світла пам'ять про нього ніколи не згасне у наших серцях. 

Сьогодні він востаннє побував в рідному домі, живим коридором тульчинці провели його в останню путь. Заупокійне богослужіння за воїном відслужив протоієрей Василій. 

Прощальні промови висловили представник Тульчинського РТЦК та СП капітан Михайло Цмовз та міський голова Валерій Весняний.
Поховали воїна на кладовищі в м.Тульчин, тут для нього пролунав останній гімн України. Почесна варта здійснила військовий салют пошани.
Ще один синьо-жовтий прапор замайорів над свіжою могилою. 

У героя залишилася сім' я: мама Ганна Михайлівна, сестра Людмила Анатоліївна, племінники Дмитро та Діана. Словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. В цю гірку мить схиляємо голову в глибокій скорботі та висловлюємо слова співчуття та підтримки рідним, друзям і побратимам загиблого Героя.

Кожний загиблий воїн - це болюча рана для всіх нас. Вічна слава Героям, відважним захисникам, які тепер з небес будуть охороняти наш мир і спокій!
Вічна слава Юрію Анатолійовичу! Він назавжди залишиться в нашій пам'яті!
Вічна пам'ять та Слава Героям України!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь