У Вінницькому державному педагогічному університеті імені Михайла Коцюбинського на факультеті права, публічного управління та адміністрування здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти ступеня вищої освіти магістра за спеціальностями

Дата: 17.05.2023 08:34
Кількість переглядів: 177

Фото без описуВ умовах адміністративно-територіальної реформи, децентралізації влади та дії правового режиму воєнного стану органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування потребують службовців з професійною освітою у сфері публічного управління, права та менеджменту.
У Вінницькому державному педагогічному університеті імені Михайла Коцюбинського на факультеті права, публічного управління та адміністрування здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти ступеня вищої освіти магістра за спеціальностями: 281 «Публічне управління та адміністрування», 081 «Право», 073 «Менеджмент в юридичній діяльності».

Вступ для здобуття ступеня вищої освіти магістра здійснюється:
1) на основі диплому бакалавра із реєстрацією на ЄВІ (іноземна мова) та ЄФВВ (фахове випробування) з 9 по 31 травня.
2) на основі диплому спеціаліста/магістра із складанням в університеті іспиту з іноземної мови та фахового випробовування (без використання НМТ/ЄВІ/ЄФВВ).

Термін подачі документів: 31 липня – 21 серпня.
Навчання здійснюється за рахунок коштів фізичних та юридичних осіб. 
Детальніше з умовами вступу на навчання можна ознайомитися на сайті університету за адресою: http://vspu.edu.ua/abiturientu або за тел. 093 - 055 – 50 - 57, 067 – 236 -16 - 90.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь