Тульчинська громада попрощалася з загиблим Героєм Якобенчуком Андрієм Васильовичем

Дата: 27.07.2023 20:44
Кількість переглядів: 274

Фото без описуТретій день поспіль Тульчинська громада не знімає траурні стрічки, що символізують глибокий сум та вшанування пам'яті полеглих Героїв. Сьогодні громада проводжала ще одного Героя - Якобенчука Андрія Васильовича. Село Копіївка, де проживав загиблий, обіймає біль і скорботу через непоправну втрату справжнього патріота та відданого захисника.

Андрій Васильович народився 26 листопада 1970 року у селі Вапнярки Томашпільського району Вінницької області. Закінчив Паланську загальноосвітню школу та Тульчинський ВПУ-41. Після служби в армії, він працював на різних виробничих ділянках, завжди добросовісно та з великою відповідальністю ставився до своїх обов'язків.

Андрій Васильович був відомий у громаді як відповідальна, справедлива та добра людина, завжди готовий допомогти. Його характеризували як виваженого, відданого своїй родині та Батьківщині. Захищаючи Україну від російської агресії, він став кулеметником у військовому батальйоні та мужньо виконував свій обов'язок у бою.

24 липня 2023 року Андрій Васильович загинув у бою поблизу населеного пункту Невельське, Донецької області. Сьогодні, 27 липня Героя належно зустріли живим коридором, провели до рідної домівки та з великою шаною провели прощальну літургію.

На кладовищі с. Копіївка відбувся чин похорону. Із промовами виступили представник Тульчинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки - капітан Олександр Салик, Тульчинський міський голова Валерій Весняний, заступник начальника Тульчинської районної військової адміністрації Сергій Чепернатий та староста села Олена Чорна.

Співчуваємо дружині Оксані Григорівні та трьом синам в цей нелегкий час. Нехай пам'ять про Андрія Васильовича завжди буде живою.

Герой мав багато планів на майбутнє, але його долю обірвав окупант. Андрій Васильович віддав найцінніше, що мав - своє життя, заради рідної України. Його самовідданість та героїзм завжди будуть пам'ятати та вшановувати у серцях близьких, друзів, побратимів та співвітчизників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь