Позачергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС

Дата: 30.08.2023 16:18
Кількість переглядів: 121

На виконання нормативних актів з питань цивільного захисту та на підставі рекомендацій обласної комісії з питань ТЕБ та НС, міським головою-головою комісії з питань ТЕБ та НС Тульчинської міської ради Валерієм Весняним 30 серпня було проведено позачергове засідання комісії.

Під час засідання розглянуто питання поширення КОРу на території Держави та перебіг захворювання, аналіз вакцинації серед населення Тульчинської громади. Під час розгляду даного питання завідувач ВСП Тульчинського РВ ДУ «ВОЦКПХ МОЗ У» Людмила Слупачик та головний лікар КНП «Тульчинський ЦПМСД» Сергій Кушнір звернули увагу присутніх на аспектах та реалізації програми протидії КОРу на місцях, шляхи протидії розповсюдження хвороби серед дітей молодшого та шкільного віку.

У порядку денному також було питання, що турбувало не лише нашу громаду. 23 серпня 2023 року у річці Південний Буг, в районі сіл Брацлавської та Тульчинської громад відбувався мор риби у великій кількості, що стало приводом для винесення до розгляду на засідання комісії з питань ТЕБ та НС. Звернення про розгляд на засіданнях комісій Державна екологічна інспекція у Вінницькій області направила Тульчинській і Брацлавській громаді.

Після рекомендацій та обговорень комісії прийнято ряд рішень, які доведено до виконавців.

Окремо начальником Тульчинського РУ ГУ ДСНС України у Вінницькій області Сергієм Рудиком, було надано методологічну допомогу директорам навчальних закладів громади щодо проведення комплексу заходів до початку навчального періоду у сфері пожежної безпеки та підготовки укриття дітей під час сигналу «Повітряна тривога».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь