Подяка за спонсорську допомогу!!!

Дата: 20.11.2023 19:26
Кількість переглядів: 227

Заняття фізкультурою і спортом - справа важлива і потрібна. А любов до спорту прищеплюється в школі. Якісний спортивний інвентар для шкільних майданчиків і спортивних залів здатний зробити уроки фізичного виховання цікавими і ефективними, допоможе принести більше користі для здоров'я учнів.
За сприяння голови Тульчинської міської ради Валерія Весняного 17 листопада учні Богданівського ліцею отримали в подарунок від нашої землячки Анни Степанівни Кривов`яз (яка наразі перебуває в Німеччині) футбольні та волейбольні м`ячі.
Такому подарунку раді і діти, і вчителі. Адже це допоможе учням гідно готуватися до змагань і надалі досягати високих результатів. Колектив ліцею щиро дякує Анні Степанівні за надану спонсорську допомогу і бажає міцного здоров`я, стабільності і процвітання. Нехай здійсняться усі задумані плани задля розвитку молодого покоління Ваша участь у житті ліцею подарувала справжню радість, захоплення і гарний настрій дітям!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь