10 грудня 2023 року Тульчинська громада, жителі села Михайлівка проводжали в останню земну дорогу нашого земляка Сергія Бащука

Дата: 10.12.2023 16:43
Кількість переглядів: 79

Сьогодні, 10 грудня 2023 року Тульчинська громада, жителі села Михайлівка проводжали в останню земну дорогу нашого земляка Сергія Бащука.

Страшна війна продовжує вести свій кривавий лік. Вона ламає людські долі та приносить з собою лише горе. Щодня ми платимо дуже високу ціну за нашу свободу і незалежність.

Бащук Сергій Михайлович народився 24 березня 1989 року у багатодітній родині в селі Михайлівка Тульчинської громади. У 2005 році закінчив 9 класів Михайлівської загально-освітньої школи. За період навчання був старанним і сумлінним учнем.

Сергій Михайлович працював апаратником виробництва технічної продукції на Тульчинському заводі по виробництву мʼясо-кісткового борошна «Ветсанзавод», мав повагу в трудовому колективі.

Коли рашистські окупанти розвʼязали загарбницьку війну, Сергій Михайлович став на захист Українського народу. Пішов добровольцем захищати рідну землю.

Солдат, БАЩУК Сергій Михайлович служив навідником 3 номера обслуги 1 мотопіхотного відділення 2 мотопіхотного взводу 3 мотопіхотної роти. Був відданий військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконував свій військовий обов’язок.

З 24 лютого 2023 року наш захисник вважався зниклим безвісти. Але, на жаль, в цей день під час виконання завдань поблизу населеного пункту Вугледар Донецької області, в бою за Україну, її свободу і незалежність наш Герой загинув.

Сьогодні жителі громади навколішки зустрічали Сергія Михайловича. Сьогодні він назавжди повернувся в рідне село, востаннє побував на своєму подвір’ї.

Панахида та церемонія прощання відбулася в селі Михайлівка. Слова співчуття висловили представник Тульчинського РТЦК та СП капітан Олександр Салик, заступник міського голови Алла Поваляєма та староста Віталій Ніколаєнко.

Від імені Верховного Головнокомандувача ЗСУ, Президента України Володимира Зеленського рідним загиблого героя вручили Прапор України та Грамоту пошани і скорботи.

Жителі громади попрощалися з Героєм і з усіма військовими почестями, під залпи почесної варти провели його в останню путь. Поховали Героя на кладовищі с.Михайлівка.

Від усієї громади висловлюємо щирі співчуття родині — матері Марії Гнатівні, братам - Олександру Арсентійовичу та Віктору Арсентійовичу, сестрам - Олені Михайлівні та Наталі Михайлівні.

Спи спокійно наш Герою! Добра світла памʼять про тебе і вдячність за твій подвиг назавжди залишаться у наших серцях.

Вічна памʼять і слава українському Воїну, який захищав рідну Україну та кожного з нас.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь