ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 02.01.2024 14:36
Кількість переглядів: 74

Фото без описуТульчинська міська рада нагадує, що відповідно до ст. 9 Закону України « Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів », ч.2 ст.5 Закону України « Про аквакультуру », всі суб’єкти аквакультури зобов’язані подавати центральному органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері рибного господарства, звітну інформацію щодо обсягів виробництва продукції аквакультури до 10 січня наступного за звітним роком за формою № 1 А-риба (річна).

Звітність включає в себе інформацію про обсяги вселення, вирощування та вилову риби. Форма річної звітності з виробництва продукції аквакультури № 1 А - риба (річна) та інструкція з її заповнення затверджена наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 11.09.2023 року № 1655

Крім того, суб’єкти аквакультури повинні дотримуватись вимог, зазначених в наказі Міністерства аграрної політики та продовольства України від 30.01.2013 № 45 « Про затвердження Зон аквакультури (рибництва) та
рибопродуктивності по регіонах України », яким визначається продуктивність одного гектару виробничих потужностей в залежності від кліматичних умов (природно-географічних зон України), з урахуванням екстенсивного/інтенсивного ведення технологічних процесів вирощування товарної риби та природної продуктивності водойм.

Орендарям водних об’єктів необхідно подати Звіт 1 А-риба (річна) Управлінню  Державного агентства меліорації та рибного господарства у Вінницькій області, на адресу 21050, м. Вінниця, пров. Селянський, 9, до 10 січня 2024 року, з підписами та за наявності мокрими печатками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь