На війні загинув справжній патріот, вірний син України - БУШНЯК Михайло Григорович, житель села Нестерварка

Дата: 22.02.2024 12:04
Кількість переглядів: 218

Із сумом, болем та жалем повідомляємо жахливу звістку – Україна втратила ще одного воїна, а Тульчинська громада знову зустрічатиме Героя «на щиті». На війні загинув справжній патріот, вірний син України - БУШНЯК Михайло Григорович, житель села Нестерварка.

Солдат БУШНЯК Михайло Григорович, (20.01.1973р.н.) стрілець - помічник гранатометника 2 стрілецького відділення 1 стрілецького взводу 2 стрілецької роти.

Прийнятий на військову службу під час мобілізації 25 лютого 2022 року. За час служби у Збройних Силах України зарекомендував себе, відповідальним та дисциплінованим військовослужбовцем.

20.02.2024 року в ході виконання бойових завдань в н.п. Сєверне Донецької області, проявивши вірність військовій присязі, стійкість, мужність та героїзм, загинув від вогнепального поранення не сумісного з життям.

Михайло Григорович назавжди залишиться у нашій пам'яті, а його ім'я навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності.

В цю гірку мить схиляємо голову в глибокій скорботі та висловлюємо співчуття родині, друзям, побратимам загиблого воїна.

Вічна слава Герою, який тепер з Небес буде охороняти наш мир і спокій!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь