Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди

Дата: 21.03.2024 11:20
Кількість переглядів: 54

Повне та скорочене найменування суб’єкта господарювання – Товариство з обмеженою відповідальністю «ВІНСМАК» (ТОВ «ВІНСМАК»), ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ - 44815309; Місцезнаходження суб’єкта господарювання - Україна, 21001, Вінницька область, Вінницький район,  місто Вінниця , вулиця Героїв Нацгвардії, будинок 87-б, контактний номер телефону –(067)6554987, адреса електронної пошти суб’єкта господарювання- diana@gmail.com Місцезнаходження об’єкта/промислового майданчика -23607, Вінницька обл., Тульчинський район, село Кинашів, вул. Желюка , будинок 3;

Мета отримання дозволу на викиди - для існуючого об’єкта, з метою експлуатації обладнання в результаті діяльності якого здійснюються викиди ЗР в атмосферне повітря.

Відомості про наявність висновку з оцінки впливу на довкілля, в якому визначено допустимість провадження планованої діяльності, яка згідно з вимогами  Закону України  “Про оцінку впливу на довкілля” підлягає оцінці впливу на довкілля – об’єкт не підлягає оцінці впливу на довкілля, відповідно висновок з оцінки впливу на довкілля відсутній;
Загальний опис об’єкта (опис виробництв та технологічного устаткування) – основним видом діяльності підприємства згідно КВЕД є 10.20 Перероблення та консервування риби, ракоподібних і молюсків.

Для обігріву виробничих приміщень в холодну пору року та підігріву води підприємство експлуатує котли, що працюють на дровах.

Сировина (риба морожена) постачається на підприємство згідно укладених договорів, розвантажується необхідних об’ємах та надходить до виробничого цеху приготування сировини. В цеху приготування сировини проходить процес дефростації мороженої риби та обробка спеціями. 

Після чого, напівфабрикати риби подаються до камер копчення КК-2 з димогенераторами. В камерах проходить процес прокопчування напівфабрикатів риби та надання смакових якостей готовій продукції за допомогою коптильного газу. Коптильний газ утворюється в димогенераторах, шляхом тління деревної щепи. Прокопчена готова риба відвантажується до холодильників для охолодження, або ж відразу ж постачається замовнику.

Для забезпечення безперебійного енергопостачання на підприємстві функціонує дизельний генератор.
Джерелами викидів ЗР є димові труби котлів, димові труби коптильних камер з димогенераторами, холодильна камера, холодильники, вихлопний патрубок дизельного генератора. Відомості щодо видів та обсягів викидів (т/рік) – НМЛОС (суміш насичених вуглеводнівС2-С8) –‌‌0,259, речовини у вигляді суспендованих твердих частинок-1,542, оксиди азоту (у перерахунку на діоксид азоту [NO + NO2])-1,421, азоту(1) оксид (N2O)- ‌0,022, аміак-0,09, сірки діоксид 1,3856‌, оксид вуглецю -‌2,47, диметиламін –0,06, НМЛОС (пропаналь) –0,06, НМЛОС (валеріанова кислота)-0,006, фенол –0,018, фреони –0,0245, вуглецю діоксид-574,374, метан – 0,029.

Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва, що виконані або/та які потребують виконання – не передбачені; перелік заходів щодо скорочення викидів, що виконані або/та які потребують виконання – не передбачені; дотримання виконання природоохоронних заходів щодо скорочення викидів – заходи не передбачені;
Відповідність пропозицій щодо дозволених обсягів викидів законодавству – відповідають діючому законодавству.

Адреса Вінницької обласної військової (державної) адміністрації до якої можуть надсилатися зауваження та пропозиції громадськості щодо дозволу на викиди - Вінницька обл, м. Вінниця, вул. Соборна, 70. Тел. 0432 592 110 

Строки подання зауважень та пропозицій - протягом 30 календарних днів з дати опублікування інформації в газеті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь