До уваги жителів Тульчинської міської територіальної громади, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи

Дата: 09.04.2024 14:28
Кількість переглядів: 61

Керуючись рішенням виконавчого комітету Тульчинської міської ради від 20.03.2024 року №104 «Про затвердження Порядку поліпшення якості медичного обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та проживають на території Тульчинської міської територіальної громади на 2024 рік», 08.04.2024 року проведено конкурс із визначення стоматологічного закладу та аптечної установи, які здійснюватимуть пільгове медичне забезпечення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та проживають на території Тульчинської міської теритріальної громади на 2024рік.

На розгляд комісії було подано дві конкурсні пропозиції. Відповідно до протоколу №1 від 08.04.2024 року засідання конкурсної комісії з визначення аптечної установи та стоматологічного закладу, які здійснюватимуть пільгове медичне забезпечення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та проживають на території Тульчинської міської територіальної громади на 2024 рік, визначено переможцем конкурсу:

-аптечну установу ТОВ « Конекс-Фарм № 90»(аптечний заклад « Конекс- Фарм» №90), розташоване по вул. Миколи Леонтовича, 31 у м.Тульчин із забезпечення постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи та права на отримання безкоштовно ліків за рецептами лікарів КНП «Тульчинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тульчинської міської ради.

Конкурсну пропозиція стоматологічного закладу КНП «Тульчинська стоматологічна поліклініка» Тульчинської міської ради, розташований по вул.Енергетиків,1 у м. Тульчин, стоматологічний заклад КНП «Тульчинська стоматологічна поліклініка» Тульчинської міської ради, розташоване по вул. Енергетиків,1 у м.Тульчині із забезпечення постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи права на отримання безкоштовно послуги зубопротизування відхилено в зв’язку поданням неповного пакету документів.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь