Міжнародний день батька

Дата: 16.06.2024 06:00
Кількість переглядів: 101

У третю неділю червня в Україні відзначається прекрасне та світле міжнародне свято – День Батька! Батько – це втілення мудрості і сили, доброти і справедливості, мужності, героїзму та сталевої витривалості.

Сьогодні, в цей важкий для всіх нас час, ви, дорогі наші батьки, стоїте на варті України, кожен на своєму фронті, відстоюючи право на щасливе та вільне майбутнє, захищаючи свої родини та свободу українського народу. Ви справді заслуговуєте на це свято. На жаль, через повномасштабну війну не всі батьки можуть бути поруч зі своїми дітьми в цей день. Хтось із татів захищає рідних та Україну на фронті, а хтось назавжди став героєм. Ми пам'ятаємо кожного з вас і вдячні за вашу відвагу та самовідданість.

Дорогі татусі, нехай у цей особливий день ваші серця будуть наповнені гордістю та любов’ю. Бажаємо Вам міцного здоров’я, сил і незламності, мужності та витримки, мудрості та ясного, мирного неба над головою. Нехай ваше життя буде сповнене радості, позитиву і найкращих моментів!

 З повагою, Служба у справах дітей Тульчинської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь