Засідання постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, соціального захисту населення, молоді, спорту, депутатської діяльності, етики, законності та зв’язків з громадськістю

Дата: 16.07.2024 10:05
Кількість переглядів: 55

9 та 11 липня 2024 року відбулося засідання постійної комісії  Тульчинської міської ради з питань освіти, культури, охорони здоров’я, соціального захисту населення, молоді, спорту, депутатської діяльності, етики, законності та зв’язків з громадськістю. 

 На засіданні комісії депутати розглянули питання, відповідно порядку денному:

  1. Про внесення змін до рішення 57 (позачергової) сесії Тульчинської міської ради 8 скликання від 21 грудня 2023 року № 2776 «Про затвердження Програми соціальної підтримки населення на території Тульчинської міської ради «Турбота» на 2024-2026 роки» , із змінами.

  2. Про внесення змін до рішення 57 (позачергової сесії Тульчинської міської ради 8 скликання від 21 грудня 2023 року № 2778 «Про затвердження Програми підтримки військовослужбовців, учасників бойових дій    (АТО/ООС, Захисників та Захисниць України), членів їх сімей, які потерпіли внаслідок військової агресії російської федерації проти України та зареєстровані або фактично проживають на території Тульчинської міської територіальної громади на 2024 рік», із змінами. 

  3. Про внесення змін до рішення 1 сесії Тульчинської міської ради 8 скликання від 26.11.2020 року № 8 «Про структуру та загальну чисельність апарату Тульчинської міської ради 8 скликання та її виконавчих органів, із змінами».

  4. Про внесення змін до рішення 45 сесії Тульчинської міської ради 7 скликання від 30.01.2020 року № 1620 «Про створення молодіжної ради Тульчинської міської об’єднаної територіальної громади».

  5. Про призупинення діяльності Дранської початкової школи Тульчинської міської ради з 01.09.2024 року.

  6. Про структуру та штатну чисельність Тульчинського міжшкільного ресурсного центру Тульчинської міської ради Вінницької області. Рішення не прийнято.

  7. Про створення сектору з питань охорони культурної спадщини відділу містобудування та архітектури Тульчинської міської ради. 

  8. Про звіт старости Білоусівського старостинського округу Тульчинської міської ради за 2023 рік.

  9. Про звіт старости Дранського старостинського округу Тульчинської міської ради за 2023 рік.

  10. Про звіт старости Ганнопільського старостинського округу Тульчинської міської ради за 2023 рік

  11. Про звіт старости Тиманівського  старостинського округу Тульчинської міської ради за 2023 рік.

  12.  Розгляд заяв та звернень про надання матеріальної допомоги.

 

За результатами роботи депутати розглянули та підтримали питання порядку денного та проголосували винести їх на розгляд засідання сесії.



 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь