На Вінниччині підбили підсумки «OPERAFEST-TULCHYN-2019»

Дата: 26.06.2019 08:58
Кількість переглядів: 321

25 червня, організатори, партнери і меценати ІІІ міжнародного оперного фестивалю під відкритим небом «OPERAFEST-TULCHYN-2019» отримали  Почесні грамоти  та подяки облдержадміністрації та обласної Ради.

Цьогорічний фестиваль, який  проходив протягом п’яти днів з 5 до 9 червня на території  Палацу Потоцьких, що у м. Тульчині, зібрав рекордну кількість артистів – понад 700 та представив глядачам 12 вистав. Сьогодні нагородили усіх причетних до організації  та проведення оперного фестивалю: співорганізаторів, партнерів, представників медіа, які висвітлювали подію, та меценатів.

Участь у церемонії нагородження взяв голова облдержадміністрації Валерій Коровій. Серед запрошених - Генеральний Консул Республіки Польща у Вінниці Даміан Цярціньскі, народний художник України Володимир Козюк, керівники департаментів облдержадміністрації та міської ради м. Вінниці, ЗМІ.  Нагороди вручали артпродюсер фестивалю - заслужена артистка України Ірина Френкель та головний режисер «OPERAFEST-TULCHYN», заслужений діяч мистецтв України Павло Третьяков.

Відкриваючи захід, Ірина Френкель наголосила, що успіх «OPERAFEST-TULCHYN-2019» - це успіх усієї команди, яка забезпечувала функціонування фестивалю, де була задіяна дуже велика кількість професіоналів різного ґатунку.

«Спогади про ІІІ-й міжнародний оперний фестиваль ще свіжі, але це вже історія. Насправді нас об’єднують дуже прості речі, які зараз так потрібні Україні,- зазначив Валерій Коровій.- Усі тут присутні прагнули позитивного результату,щоб усе нам вдалося. Тож я хочу подякувати вам за те,що ми разом створили найкращий фестиваль в Україні. Емоції, які вирували на площі перед Палацом Потоцьких, потужна позитивна енергетика, що проходила через наші серця,  залишили незабутній слід і, звичайно ж, бажання знову поринути в атмосферу оперного дійства. Дякую усім, хто доклав частинку душі для проведення на найвищому організаційному рівні «OPERAFEST-TULCHYN-2019».

Голова ОДА першим вручив подяки організаторам і натхненникам операфесту у Тульчині Ірині Френкель та Павлу Третьякову за вагомий особистий внесок у промоцію оперного мистецтва, організацію та проведення на високому рівні І дитячого оперного фестивалю та ІІІ міжнародного оперного фестивалю «OPERAFEST-TULCHYN-2019».

Нагороди  і квіти отримали  від організаторів партнери фестивалю, спонсори, меценати, посадовці, журналісти, музейні працівники, а також усі, хто смачно годував, підвозив,забезпечував звук, світло,спецефекти та безпеку тисяч відвідувачів оперного дійства у Тульчині.

Фестиваль оперного мистецтва «OPERAFEST-TULCHYN»  за три роки свого існування зміцнів розгорнувся і, як стверджують його організатори, - виконав свою основну місію:   привернув пильну увагу до невеличкого подільського містечка Тульчина та величної пам’ятки – Палацу Потоцьких, який почав активно відроджуватися. Громада Тульчина стала цьогорічним переможцем конкурсу  культурно-мистецьких проектів «Малі міста – великі враження» від Міністерства культури України. Фестиваль переростає у нову якість,  тож «OPERAFEST-TULCHYN-2020» вже буде іншим і, безумовно, здивує своїх цілувальників та принесе чимало сюрпризів.

Фото без опису

http://vin.gov.ua/news/ostanni-novyny/19697-na-vinnychchyni-pidbyly-pidsumky-operafest-tulchyn-2019?fbclid=IwAR3P98J7sBICiqM7_548exejGua7IMek9Bvpva-a15JOwUeBf1g1xt9DOT8

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь