У Тульчинській громаді поховали загиблого воїна – Віталія Зленка

Дата: 17.06.2022 17:08
Кількість переглядів: 471

Сьогодні, 17 червня, у смт.Кирнасівка поховали старшого лейтенанта командира 3 піхотної роти Віталія Зленка, який загинув захищаючи рідну землю від російських загарбників між населеними пунктами Біла Криниця та Велике Артакове Миколаївської області.

Вчора ввечері мешканці Кирнасівського старостинського округу схиливши голови у скорботі, встеляючи весняними квітами останню дорогу до рідного дому, зустрічали загиблого Героя.

Віталій народився у с.Горишківка, Томашпільського району. Навчався у Кирнасівській школі. У 1989 році закінчив Київську сільськогосподарську академію за спеціальністю інженер лісового господарства.

У 1994 році представник Президента України вручив Віталію подяку за виявлену мужність і відвагу під час гасіння лісової пожежі.

У 2002 році закінчив Українську Академію державного управління при Президентові України, отримавши кваліфікацію магістр "державного управління".

Працював у Аргарній партії України, а також був помічником народного депутата Ващук К.Т. За час служби, Віталію присвоєно 7 ранг державного службовця. У 2003 року був призначений на посаду начальника управління сільського господарства і продовольства Гайсинської районної державної адміністрації.

Любив природу та все живе довкола, тож не дивно, що саме Віталій Дмитрович став засновником та директором національного природного парку  "Кармелюкове Поділля". Звідси і пішла назва позивного "Устим".

Останнім часом був головою фермерського господарства "Кирнасівське".

Загинув Віталій Дмирович 13 червня 2022 року. Він залишився вірним військовій присязі, з честю і до кінця виконав свій службовий обов’язок.

Віддати останню шану й сказати останнє «дякую» загиблому захиснику у селі зійшлися жителі села, представники влади, військові побратими та сотні мешканців громади. Поховали Віталія Зленка з усіма військовими почестями на місцевому кладовищі, на честь, шану і незабутню пам’ять про славного воїна пролунали останні постріли військових.

Щирі співчуття дружині Ользі Захарівні, донечці Софії та сину Владиславу, рідним та близьким. Розділяємо біль Вашої втрати. Боротьба триває і ми обов’язково переможемо, бо ми на своїй землі.

Герої не вмирають! Вони будуть завжди жити в наших серцях!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь