Вічна пам’ять, вдячність і слава загиблому Герою!

Дата: 22.06.2022 17:27
Кількість переглядів: 484

Фото без описуТриває війна, яка забирає найкращих синів і дочок України. Серед них і Панченко Олександр Віталійович, стрілець снайпер 1 механізованого відділення 2 механізованого взводу 2 механізованої роти 1 механізованого батальйону військової частини А0998, який загинув 18.06.2022 року, внаслідок обстрілу в районі ЗОЛОТЕ. Народився Сергій Віталійович у м. Тульчині. У 1976-1986 рр. навчався У Тульчинській загальноосвітній школі №2. Після закінчення школи відбув військову службу. Потім закінчив Харківську юридичну академію. Збулася давня мрія стати талановитим адвокатом. У 2014-2015 роках воював у зоні АТО.  Із початком повномасштабного вторгнення росії в Україну записався у тероборону           м. Києва. Потім ніс військову службу на Сході України. 

У загиблого вдома залишились кохана дружина та люблячий син. Глибоко сумуємо та висловлюємо найщиріші співчуття дружині, сину та усім рідним і близьким нашого захисника.

             Разом з Вами вся громада у глибокій скорботі. Прикро, що втрачаємо кращих. У нашій пам’яті та  наших серцях Олександр Віталійович назавжди залишиться, як Воїн та Патріот, а найголовніше – світла Людина, який понад усе любив Україну.

Вічна Пам’ять та вічна Слава Герою! 

Про зустріч та проведення церемонії прощання із загиблим захисником України буде повідомлено додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь