11 червня 2024 року у Тульчині попрощалися із загиблим воїном Книжником Олександром Леонтійовичем.

Дата: 11.06.2024 16:45
Кількість переглядів: 118

Безмежний біль сьогодні знову огорнув серця тульчинців. Ненависний ворог обірвав життя мужнього захисника, патріота, оборонця України, нашого земляка, жителя міста Тульчина - Книжника Олександра Леонтійовича.

Книжник Олександр Леонтійович народився 9 жовтня 1970 року у м. Тульчині. Навчався в Тульчинській загальноосвітній школі Nº2, потім продовжив навчання у Вінницькому професійно - технічному училищі Nº5 за спеціальністю штукатур-плиточник. Більше 10 років працював на Тульчинській взуттєвій фабриці, а потім різноробочим. Його знали, як справжнього майстра, людину трудолюбиву, відповідальну.

В квітні 2023 року був мобілізований до лав ЗСУ.

Солдат КНИЖНИК Олександр Леонтійович служив навідником кулеметного взводу з механізованого батальйону.

Був відданий військовій присязі на вірність Українському народу. Мужньо виконавши військовий обовʼязок, в бою за Україну, її свободу і незалежність, 7 червня 2024 року в районі н.п. Часів Яр, Бахмутського району, Донецької області, наш земляк загинув.

Вчора Олександр Леонтійович «на щиті», вже назавжди, повернувся до рідного міста. Люди виходили на вулиці громади, якими їхав траурний кортеж, щоб навколішки зустріти Героя, який загинув захищаючи кожного з нас.

Під час церемонії поховання співчуття рідним висловили командир роти охорони старший лейтенант Вадим Дзярик, заступник міського голови Алла Поваляєва та дружина Галина Миколаївна.

Чин похорону відбувся у Свято-Вознесенському храмі ПЦУ м.Тульчин.

Жителі громади попрощалися з Олександром Леонтійовичем і з усіма військовими почестями, під залпи почесної варти провели його в останню путь. Поховали Героя на Алеї Слави на новому кладовищі м.Тульчин.

Книжник Олександр Леонтійович назавжди залишиться в памʼяті бойових побратимів сміливим воїном, надійним та вірним; справжнім товаришем, людиною слова та честі.

У Олександра Леонтійовича залишилася родина: син - Володимир Олександрович, донька - Катерина Олександрівна, дружина Галина Миколаївна.

Щиро співчуваємо рідним та близьким, друзям та побратимам… Немає таких слів, щоб втамувати біль рідних від непоправного горя. 

Нехай Всевишній дарує Йому Царство Небесне, а Україні омріяну Перемогу! 

Світла і вічна памʼять тобі наш Герою, наш Захисник!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь