16 серпня 2024 року у Тульчинській громаді попрощалися із загиблим захисником Дівізінські Мирославом Семеновичем

Дата: 16.08.2024 16:23
Кількість переглядів: 70

Сьогоднішній день назавжди залишиться чорним і сумним для Тиманівки та Тульчинської громади. Клята війна забрала у родини, у друзів, у бойових побратимів, в односельчан справжнього воїна - Дівізінські Мирослава Семеновича.

Дівізінські Мирослав Семенович народився 29 квітня 1997 року в селі Тиманівка. Навчався в Тиманівській ЗОШ з 2004 по 2012 роки. Після закінчення школи продовжив навчання у Вінницькому ВПУ # 7.

Після навчання працював на підприємстві «Вінницька птахофабрика».

Солдат Дівізінські Мирослав Семенович був призваний на військову службу першим відділом Тульчинського РТЦК та СП.

Служив навідником десантно-штурмового відділення десантно-штурмового взводу 9 десантно-штурмової роти 3 десантно-штурмового батальйону.

11 серпня 2024 року в районі населеного пункту Каучук Кореневського району Курської області російської федерація, відданий Військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обовʼязок, в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув.

Наш земляк-оборонець сьогодні повернувся «на щиті» до рідної домівки.

Під час церемонії прощання слова співчуття рідним висловили командир роти охорони старший лейтенант Тарас Квасюк, голова районної ради Василь Неборецький та староста Тиманівського старостинського округу Світлана Бранець.

Поховали воїна з усіма належними військоми почестями, під залпи почесної варти та державний гімн України на кладовищі в селі Тиманівка.

Схиляємось у глибокій пошані в цей гіркий час, щоб висловити щирі співчуття: дружині - Галині, дітям - Вадиму та Вікторії, матері - Вірі Степанівні, сестрам - Альоні, Стеллі, Лілії, усій родині з приводу передчасної смерті Мирослава Семеновича. Розділяємо Ваше непоправне горе та підтримуємо у годину скорботи.

Нехай світлий спомин про Захисника України Дівізінські Мирослава Семеновича стане сильнішим за смерть.

Він назавжди залишиться у памʼяті друзів, бойових побратимів, односельчан, усіх, хто його знав, любив, поважав, він був сміливим воїном, порядним, відповідальним і надійним другом, чуйним сином, люблячим чоловіком, батьком та братом.

Наш доземний уклін і вічна наша шана перед мужнім подвигом Мирослава Семеновича.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь