Конкурс!!!

Дата: 10.04.2017 11:49
Кількість переглядів: 740

Фото без опису

Виконавчий комітет Тульчинської міської ради оголошує конкурс з визначення оцінювача комунального майна:  - будівлі гуртожитку літ. «Е» загальною площею 1827 кв.м.  по вул. Миколи Леонтовича, 55;

  Вимоги до претендентів для участі у конкурсі:

        Наявність відповідної кваліфікації оцінювачів стосовно оцінки об’єкту оцінки, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними документами оцінювачів та свідоцтвами про реєстрацію в Державному реєстрі оцінювачів, виданими відповідно до Порядку реєстрації фізичних осіб (оцінювачів) у Державному реєстрі оцінювачів, затвердженого наказом ФКМУ від 19.12.2001р. № 2355 і зареєстрованого в МІИ юстиції України 28.12.2001р. № 1092/1283;

      Наявність досвіду суб’єкта оціночної діяльності у проведенні оцінки майна, зокрема подібного майна та переліку оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звітів про оцінку майна, та їх особистого досвіду у проведенні оцінки подібного майна.

      Для участі у конкурсі претендентам необхідно подати до міської ради таку конкурсну документацію:

          - заяву на участь в конкурсі ;

         - копію установочного документа претендента;

         - копію кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі, та оцінювачів, яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна;

        - копію сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України;

       - інформацію про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з належної оцінки майна у тому числі подібного майна тощо).

       Конкурсна пропозиція претендентами подається у запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також терміну виконання робіт.

 

   Дата проведення конкурсу 24 квітня 2017 року о 14:00 годині, адреса проведення м. Тульчин, вул. Миколи Леонтовича,1, к.104.

   Прийом документів та надання додаткової інформації здійснюється по 21 квітня 2017р. включно за адресою м. Тульчин, вул. Миколи Леонтовича, 1. к. 114, тел.: (04335) 2-28-99; 2-22-40.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь