Практичне використання автоматизованої системи муніципальної статистики вивчали на семінарі у Вінницькому РВ АМУ

Дата: 09.02.2018 12:59
Кількість переглядів: 1027

Фото без опису

8 лютого 2018 року у Вінницькому регіональному відділенні Асоціації міст України відбувся навчальний семінар на тему «Практичне використання автоматизованої системи муніципальної статистики для структурних підрозділів та виконавчих органів місцевих рад». Захід організовано в рамках проекту ПРОМІС, що реалізується  за підтримки Федерації Канадських муніципалітетів та Уряду Канади.

Експерт Асоціації міст України, адміністратор автоматизованої системи муніципальної статистики (АСМС) Юлія Ткаченко ознайомила учасників з основними можливостями та інструментами, які надає ця система. 

Голова ІЦ «Захист права на інформацію» Олександр Лашко розповів про можливості проектного використання відкритих даних, міжнародний досвід і можливості для українських органів місцевого самоврядування, які дає АСМС.

Валентина Даровська, адміністратор системи АСМС у Вінницькій міській раді, розповіла учасникам про використання відкритих даних у проектах, які реалізує Вінниця.

Аліна Дяченко, директор КП «Інститут розвитку міста» Вінницької міської ради, розказала слухачам семінару про сучасні методи інтегрованого розвитку міста – проект «Інтегрований розвиток міста 2030», який зараз реалізує Вінниця в числі чотирьох пілотних міст України, використовуючи відкриті дані, в тому числі і системи АСМС.  

В кінці заходу відбулась жвава дискусія серед учасників, вони отримали кваліфіковані і грунтовні відповіді від спікерів семінару.

Від Тульчинської ОТГ в семінарі брала участь Тетяна Сокур – провідний спеціаліст з впровадження заходів розвитку програм врядування відділу економіки, стратегічного планування та інвестиційного розвитку



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь