Активні органи місцевого самоврядування вже долучилися до Ініціативи «Мери за економічне зростання»

Дата: 30.03.2018 09:01
Кількість переглядів: 794

Фото без опису

Громади Вінниччини «за» сталий місцевий економічний розвиток

28 березня в офісі Агенції регіонального розвитку Вінницької області проходила робоча зустріч координаторів Проекту «Мери за економічне зростання» з представниками органів місцевого самоврядування міст Тульчина, Жмеринки та Погребище, що нещодавно приєдналися до даного Проекту з метою обговорення процесу підготовки громадами планів місцевого економічного розвитку, а також інших питань співробітництва.

Олександр Цепко та Павло Касьянов, представники Проекту ознайомили учасників із подальшими заходами в рамках Проекту, вимогами та можливостями для учасників.

В свою чергу представники органів місцевого самоврядування Тульчинської, Погребищенської та Жмеринської громад розповіли про свій потенціал для поліпшення економічного становища, оцінили потреби своїх громад,

На завершення сторони домовились про наступну зустріч в рамках якої учасники презентуватимуть свої напрацювання із розробки плану місцевого економічного розвитку громад.

Проект спрямований на сприяння місцевим органам влади країн Східного партнерства: Азербайджану, Вірменії, Білорусії, Грузії, Молдови та України. В центрі уваги Ініціативи «Мери за економічне зростання» - сталий місцевий економічний розвиток, надання підтримки містам, об’єднаним громадам, селищам та селам на місцевому рівні з метою активного сприяння економічному зростанню і створенню робочих місць за рахунок розвитку їхнього потенціалу та професійних навичок, а також налагодження партнерських відносин з приватним сектором і громадянським суспільством.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь