Всеукраїнський семінар на тему: «Нове покоління норм у будівництві: ДБН Б.2.2.-12:2018 «Планування і забудова територій»

Дата: 15.06.2018 16:02
Кількість переглядів: 558

Фото без опису

У зв’язку з проведенням реформування правовідносин у будівельній галузі,прийняття Мінрегіоном нових ДБН, керуючись п.2.3. Розділу II Положення про Громадську раду, а також Постановою Кабінету Міністрів України № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», Громадська Рада спільно з Національною спілкою архітекторів; України, Конфедерацією будівельників України, Будівельною палатою України та Асоціацією експертів будівельної галузі проводять Всеукраїнський семінар на тему: «Нове покоління норм у будівництві: ДБН Б.2.2.-12:2018 «Планування і забудова територій». Перспектива реконструкції кварталів».

У семінарі візьмуть участь представники Мінрегіону, розробники ДБН та інших нормативно-правових актів України. На нашу думку, цей практичний захід повинен сприяти прискоренню адаптації суб’єктів господарювання та забезпеченню належного розуміння всіх аспектів та нюансів переходу до роботи у відповідності до нового законодавства.

Основною метою Всеукраїнського семінару є створення раціональної дискусії між представниками влади, суб’єктами господарювання містобудівної діяльності, архітекторами та замовниками  будівництва, в ході якої будуть отримані роз’яснення окремих положень нового ДБН Б.2.2.-12:201 «Планування і забудова територій», а також проекту Закона України «Про реконструкцію кварталів».

   Захід відбудеться 12-13 липня 2018 р. за адресою: м.Київ, пр.Псремоги,50 (Державна наукова архітектурно-будівельна бібліотека ім. Г.Заболотного).

Більш детальна інформація (реєстраційна форма, спікери заходу, програма, умови участі та інше) на сайті семінару за адресою: https://seminar-dbn.bitrix24.site/

Контактна особа оргкомітету: Анастасія Мельнічук, +38 (044) 390-25-52, +38 (067) 544-11-99


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь