Шановні працівники туристичної сфери та туристи! 

Дата: 27.09.2023 08:26
Кількість переглядів: 1636

Фото без опису

Тульчинська міська рада щиро вітає вас із  Всесвітнім днем туризму та Днем туризму в Україні!
Це професійне свято для працівників туристичних компаній, туристичних центрів, керівників і персоналу готелів, музеїв, зелених садиб та інших туристичних об’єктів Тульчинщини. Це визначний день і для тих, хто любить мандри і весь вільний час подорожує Україною і країнами  світу. 

Туризм – сфера життя, яка втягує у свою орбіту мільйони людей, багато галузей економіки, сприяє міжнародним обмінам і людським контактам.

За останні роки, до початку повномасштабного вторгнення туризм став одним із швидко зростаючих і найбільш важливих секторів економіки. Туристична галузь Тульчинської громади розвивавалася і набула нових креативних форматів. Ми завжди раді приймати гостей і нам є що їм показати в нашому чудовому місті!

Тульчин відомий далеко за межами Вінниччини своїми пам’ятками архітектури, історії та культури, а Тульчинською міською радою підтримується розвиток нових культурних ініціатив та проєктів, що разом формує неповторну атмосферу міста. Тульчин стає охайнішим, зручнішим та привабливішим. І це, передусім, заслуга тульчинців,  представників різних професій. У велич стародавніх будівель та сучасних новобудов вкладено натхненну працю багатьох поколінь талановитих творців краси нашого міста.

Щиро бажаємо працівникам галузі туризму миру, здоров’я, втілення планів та проєктів, а туристам захоплюючих подій, незабутніх подорожей, яскравих емоцій і добрих людей на шляху!

З повагою, Тульчинський міський голова Валерій Весняний


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь